Избор между Outback и Outlander, мнения?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 27 фев 2008 12:42

За лични нужди е, няма фирма и освен това има такъв мотор 2.2. :)

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 27 фев 2008 13:13

данъчен кредит ли, ами купуваш си кола и я регистрираш на името на фирма (-та си) плащаш си цялата цена и в края на счетоводната година държавата ти връща ДДС-то,което както знаем всички е 1/5та от стойността.

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Сря 27 фев 2008 13:34

.. аз съм имал удоволствието да покарам и двете .. и теб те съветвам да го направиш .. и тогава да решиш ..
Митсубиши-то е
.. с един разкошен двигател от Пежо .. приятно е вътре /поне като чисто ново/ .. има относително грамотна система за двоино предаване .. която ще ти свърши работа в 80% от вероятните сутуации на пътя .. 7м. е /с доплащане/ .. няма все още грамотен автомат за него .. но това е само за твърдите фенове на автомата проблем ..

Субару-то .. /защото и аз карам едно .. ще съм по подробен/
.. тука е маааалко по различно вече .. най пряк конкурент .. Ауди Алроуд /но доста по скъп/ .. двигателя е вечен при елементарна поддръжка .. много по добро поведение на пътя .. великолепна система за двойно предаване .. една от най добрите .. много по висок комфорт .. и като возия .. и като салон .. качвайки се в него ще ти направи впечатление .. че без да е вирха на дизайна .. вътре в много удобно и има всичко .. селпло и работещо .. ще те подразни по мудния двигател в сравнение с турбо двигателя на митсу .. и по високия разход /за което има АГУ все пак/ ..
и сега моето мнение ..
.. ако трябва СЕГА да избера .. Субаруто ми е фаворит .. + АГУ инжекцион Ловато ..
.. ако мога да изчакам 3м. .. пак Субару .. но вече с новия дизелов боксер :twisted: .. виж последния брой на Автобилд .. дори и те са възхитени от него ..

Basaev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Basaev » Сря 27 фев 2008 18:56

Today,Tommorow,Satarday,Sunday - SUBARU :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Letajanta
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Letajanta » Сря 27 фев 2008 20:24

митсубиши 2.0 дид е на фауве а 2.2 е чисто хди на пежо няма нищо общо с фв :lol:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 28 фев 2008 0:24

С 2 ръце за Субарото .. уникална машина. Ако имах парите не бих се замислил и веднага бих си го взел.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”