Имам Пасат Б3 комби 90г. Колата си е супер, но имам следният проблем: опитвам се онзи ден да отключа вратата на багажника ключа завъртя нормално (и малко лекичко) натискам бутона и .... нищо. Лекичко поддръпвам не се отваря, а нямам централно заключване и сега не знам как да си отворя вратата и да отремонтирам ключалката моля помагайте.
Отваряне на задна врата за пасат Б3 комби
-
dimisho
- Автомобил:
- Двигател:
Отваряне на задна врата за пасат Б3 комби
Здравейте на всички!
Имам Пасат Б3 комби 90г. Колата си е супер, но имам следният проблем: опитвам се онзи ден да отключа вратата на багажника ключа завъртя нормално (и малко лекичко) натискам бутона и .... нищо. Лекичко поддръпвам не се отваря, а нямам централно заключване и сега не знам как да си отворя вратата и да отремонтирам ключалката моля помагайте.

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Първо опитай като вкараш и завъртиш ключа при натискането на вътре да натиснеш ключа леко странично /перпендикулярно на посоката му на вкарване/ - това в случай че едно кръгло черно пластмасово нещо вътре се е износило по ръба и неще да закачи едно друго което да щракне и да ти отвори вратата /съжалявам ама не мога да го обясна по-добре/.
Ако не стане, то отвътре "скачаш" в багажника, зад ключалката от към купето отзад има капаче - отваряш го и би трябвало да видиш механизма - дърпаш или натискаш
това дето е като жило /тел/ и ще се отключи а после вече ще умуваш за проблема.
Ако не стане, то отвътре "скачаш" в багажника, зад ключалката от към купето отзад има капаче - отваряш го и би трябвало да видиш механизма - дърпаш или натискаш