Колеги скъса ми се средното гърне,и днес ходих да проверя като цена колко ще ми земат !Искаха ми 70лв на две места!
Някой да е сменял скоро и да ми каже като цена колко и къде!
Става дума за пасат б3!
Къде да си сменя най-евтино средно гърне?
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
altanivan написа:Теодор написа:70лв с работата е нормално за що-годе читаво гърне с 1г гаранцияПри арабеските може да намериш и за 30-40лв но я изкара 2-3мес я не а те гаранция не дават
На мен арабин ми каза 70лв,този на Горнобаски път и Любляна точно на пресечката!
- Значи се е поизхвърлил циганина

Средно гърне на голф-а ми излезна 45лв от "охо бохо и малкия мук" - няма майтап-така пише на фактурата
. Става дума за ем комплект 33 на околовтъстното почти до цар борис . Кара втора година без никакви проблеми.А преди да отида там и на мене един арабин на симеоновско ми поиска 70лв и то без труда...

-
- Автомобил:
- Двигател:
tr0ll написа:Средно гърне на голф-а ми излезна 45лв от "охо бохо и малкия мук" - няма майтап-така пише на фактурата. Става дума за ем комплект 33 на околовтъстното почти до цар борис . Кара втора година без никакви проблеми.А преди да отида там и на мене един арабин на симеоновско ми поиска 70лв и то без труда...
И аз мисля утре да отида в ем комплект че ми е близо поне!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Иди, иди...
и после ще се почне "много са шумни тези пасати над 3000 оборота
, ма те са си така".
Е не са така. 70лв били много... моето като беше 140 аз кво да кажа. Е да - дойде с Wallker, сложих му пак Wallker, а кефа цена няма.
Аз лично ако търсех евтино щях да ида в Крафт между другото. Ако е за заварка земат нещо като 5лв. Правят и някакви техни гърнета на место, оборудвани са перфектно.
Има и някви полски алуминизирани, Polmostrow ли бяха, които също стават. "Косер" са им дилъри. Намираш гърне и в Крафт да ти го сложат.
Тези еМ-менте, ем Малкия мук за мен са абсолютно пари на вятъра. Може да карат 2+ години, ма заглушават дедовия. Да оставим на страна на Джетата как ги бяха "поставили" - после не можем ги избием и с шлайфа.
А колегата с голфа, гърнето ти е два пъти сигурно по-малко от на пасата, така че сравнението ти не важи.
Успех.
и после ще се почне "много са шумни тези пасати над 3000 оборота

Е не са така. 70лв били много... моето като беше 140 аз кво да кажа. Е да - дойде с Wallker, сложих му пак Wallker, а кефа цена няма.
Аз лично ако търсех евтино щях да ида в Крафт между другото. Ако е за заварка земат нещо като 5лв. Правят и някакви техни гърнета на место, оборудвани са перфектно.
Има и някви полски алуминизирани, Polmostrow ли бяха, които също стават. "Косер" са им дилъри. Намираш гърне и в Крафт да ти го сложат.
Тези еМ-менте, ем Малкия мук за мен са абсолютно пари на вятъра. Може да карат 2+ години, ма заглушават дедовия. Да оставим на страна на Джетата как ги бяха "поставили" - после не можем ги избием и с шлайфа.
А колегата с голфа, гърнето ти е два пъти сигурно по-малко от на пасата, така че сравнението ти не важи.
Успех.
- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
Четох по- горе, че сравнение с голф не важи, ама аз да кажа...
Преди около 6 месеца при мен почна да се чува яко пърпорене.
Отитдох при един чичка да погледне... оо това трябва да се смени, онова да се оправи.. и работата... всичко
60лв.
Реших да проверя как седят нещата в Крафт в дружба. Погледнаха ми колта и казаха- тук малко ще заварим и готово.
С работата, с всичко- 15 лв.
И за 15 мин всичко беше готово.
Преди около 6 месеца при мен почна да се чува яко пърпорене.
Отитдох при един чичка да погледне... оо това трябва да се смени, онова да се оправи.. и работата... всичко

Реших да проверя как седят нещата в Крафт в дружба. Погледнаха ми колта и казаха- тук малко ще заварим и готово.
С работата, с всичко- 15 лв.

- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
petarkolev написа:М комплект ли беше или нещо такова, бяха ми ги хвалили че стават.
Ама грешиш - НЕ СТАВАТ!
murzelamka написа:Реших да проверя как седят нещата в Крафт в дружба. Погледнаха ми колта и казаха- тук малко ще заварим и готово.
С работата, с всичко- 15 лв.И за 15 мин всичко беше готово.
Ето тук е истината и за това си говорим.
П.С. И в двата случая говоря от личен опит.
Поздрави.
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- xcalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, препоръчвам ти да отидеш в Крафт. Аз отидох при арабите и после съжалявах. Унищожиха ми накрайника - направо си оставиха ръцете и за това отидох в Крафт. Оказа се, че са си оставили ръцете и по всичко останало. Тръбата беше с по-малък диаметър от оригиналната, не сложили резонатор, а кухо гърне и т.н. Наложи се всичко да се прави отново, но знам поне, че е както трябва. За цена в Крафт - всички тръби, резонатор, средно гърне и работа - 200 лв. + 100 за накрайник, работа и "гащи".
Повече няма да дам на арабеските да се доближат до колата ми. Какво като ми взеха по-малко пари? Накрая се наложи всичко да се прави отново
Повече няма да дам на арабеските да се доближат до колата ми. Какво като ми взеха по-малко пари? Накрая се наложи всичко да се прави отново
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”