Къде да си сменя най-евтино средно гърне?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
altanivan
Автомобил:
Двигател:

Къде да си сменя най-евтино средно гърне?

Мнениеот altanivan » Сря 27 фев 2008 19:07

Колеги скъса ми се средното гърне,и днес ходих да проверя като цена колко ще ми земат !Искаха ми 70лв на две места!
Някой да е сменял скоро и да ми каже като цена колко и къде!
Става дума за пасат б3!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 27 фев 2008 19:15

70лв с работата е нормално за що-годе читаво гърне с 1г гаранция :idea: При арабеските може да намериш и за 30-40лв но я изкара 2-3мес я не а те гаранция не дават :wink:

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Сря 27 фев 2008 19:19

Теодор написа:70лв с работата е нормално за що-годе читаво гърне с 1г гаранция :idea: При арабеските може да намериш и за 30-40лв но я изкара 2-3мес я не а те гаранция не дават :wink:

На мен арабин ми каза 70лв,този на Горнобаски път и Любляна точно на пресечката!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 27 фев 2008 19:39

altanivan написа:
Теодор написа:70лв с работата е нормално за що-годе читаво гърне с 1г гаранция :idea: При арабеските може да намериш и за 30-40лв но я изкара 2-3мес я не а те гаранция не дават :wink:

На мен арабин ми каза 70лв,този на Горнобаски път и Любляна точно на пресечката!
    Значи се е поизхвърлил циганина :twisted: Отиди някъде където предлагат KRAFT или WALKER :idea: Аз досега ги сменям с Крафт и засега съм доволен, едното е вече на 3г и си е здраво.

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 27 фев 2008 20:42

Абе вие луди ли сте да ходите при арабелите? :shock

Не знам дали е най-евтино, но аз лично бих отишъл в сервиза на АСПО на 4-ти км. /срещу Дунев/. Тия гърнета поне са читави. А и евтиното винаги излиза скъпо накрая. :wink:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 27 фев 2008 20:50

Miki написа:Абе вие луди ли сте да ходите при арабелите? :shock

Не знам дали е най-евтино, но аз лично бих отишъл в сервиза на АСПО на 4-ти км. /срещу Дунев/. Тия гърнета поне са читави. А и евтиното винаги излиза скъпо накрая. :wink:

А там как дерат...

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 27 фев 2008 20:56

За гърнета цени не знам, но заварката на скъсана тръба към гърне ми излезе 10 лева и я направиха качествено, за разлика от Менте Комплект 33, да не говорим, че там е 15 лева / и при арабелите толкова/.

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Сря 27 фев 2008 23:15

Средно гърне на голф-а ми излезна 45лв от "охо бохо и малкия мук" - няма майтап-така пише на фактурата :). Става дума за ем комплект 33 на околовтъстното почти до цар борис . Кара втора година без никакви проблеми.А преди да отида там и на мене един арабин на симеоновско ми поиска 70лв и то без труда...

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Чет 28 фев 2008 0:33

tr0ll написа:Средно гърне на голф-а ми излезна 45лв от "охо бохо и малкия мук" - няма майтап-така пише на фактурата :). Става дума за ем комплект 33 на околовтъстното почти до цар борис . Кара втора година без никакви проблеми.А преди да отида там и на мене един арабин на симеоновско ми поиска 70лв и то без труда...

И аз мисля утре да отида в ем комплект че ми е близо поне!

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Чет 28 фев 2008 1:41

Иди, иди...

и после ще се почне "много са шумни тези пасати над 3000 оборота :twisted:, ма те са си така".

Е не са така. 70лв били много... моето като беше 140 аз кво да кажа. Е да - дойде с Wallker, сложих му пак Wallker, а кефа цена няма.

Аз лично ако търсех евтино щях да ида в Крафт между другото. Ако е за заварка земат нещо като 5лв. Правят и някакви техни гърнета на место, оборудвани са перфектно.

Има и някви полски алуминизирани, Polmostrow ли бяха, които също стават. "Косер" са им дилъри. Намираш гърне и в Крафт да ти го сложат.

Тези еМ-менте, ем Малкия мук за мен са абсолютно пари на вятъра. Може да карат 2+ години, ма заглушават дедовия. Да оставим на страна на Джетата как ги бяха "поставили" - после не можем ги избием и с шлайфа.

А колегата с голфа, гърнето ти е два пъти сигурно по-малко от на пасата, така че сравнението ти не важи.

Успех.

Потребителски аватар
murzelamka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот murzelamka » Чет 28 фев 2008 10:12

Четох по- горе, че сравнение с голф не важи, ама аз да кажа...
Преди около 6 месеца при мен почна да се чува яко пърпорене.
Отитдох при един чичка да погледне... оо това трябва да се смени, онова да се оправи.. и работата... всичко :shock 60лв.
Реших да проверя как седят нещата в Крафт в дружба. Погледнаха ми колта и казаха- тук малко ще заварим и готово.
С работата, с всичко- 15 лв. :) И за 15 мин всичко беше готово.

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 28 фев 2008 10:28

На Околовръстното(Горнобански) преди да пресечеш Цар Борис III в дясно М комплект ли беше или нещо такова, бяха ми ги хвалили че стават. Успех

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Чет 28 фев 2008 10:49

petarkolev написа:М комплект ли беше или нещо такова, бяха ми ги хвалили че стават.

Ама грешиш - НЕ СТАВАТ!

murzelamka написа:Реших да проверя как седят нещата в Крафт в дружба. Погледнаха ми колта и казаха- тук малко ще заварим и готово.
С работата, с всичко- 15 лв. :) И за 15 мин всичко беше готово.

Ето тук е истината и за това си говорим.

П.С. И в двата случая говоря от личен опит.

Поздрави.

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 28 фев 2008 11:16

Значи отпадат от листата, просто ако се наложи няма да ходя там. Благодаря колега.

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Чет 28 фев 2008 11:23

Колега, препоръчвам ти да отидеш в Крафт. Аз отидох при арабите и после съжалявах. Унищожиха ми накрайника - направо си оставиха ръцете и за това отидох в Крафт. Оказа се, че са си оставили ръцете и по всичко останало. Тръбата беше с по-малък диаметър от оригиналната, не сложили резонатор, а кухо гърне и т.н. Наложи се всичко да се прави отново, но знам поне, че е както трябва. За цена в Крафт - всички тръби, резонатор, средно гърне и работа - 200 лв. + 100 за накрайник, работа и "гащи".

Повече няма да дам на арабеските да се доближат до колата ми. Какво като ми взеха по-малко пари? Накрая се наложи всичко да се прави отново

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”