Herbie?
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
BuGmaN написа:Гледате ли Хърби, на мен старите повече ми харесват от новите, макар, че и на 2-та заспивам, а как няма, като знам какво прави Бъгси
, чудя се коя година е точно колата от филма и всеки филм един и същи модел ли е или не, аз мисля, че е 1200 63-65г. ...
Виж в imdb.com коя година е филма
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Филма е много разпускащ, се едно е правен да приспива костенуркаджия след цял ден в бокса
, снощи изгледах всичко с едно малко подремване, много доволен, тая вечер пак съм пред екрана
, снощи Хърби беше към 60-та, но някое време на края на филма му изчезнаха тасовете, май не само героите във филма са били влюбени по време на снимките
.
jossy - чекаме с нетърпение снимките, аз имам колекция на Хърби снимки(не авторски), подготвена за сайта...
jossy - чекаме с нетърпение снимките, аз имам колекция на Хърби снимки(не авторски), подготвена за сайта...
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
BuGmaN написа:Филма е много разпускащ, се едно е правен да приспива костенуркаджия след цял ден в бокса, снощи изгледах всичко с едно малко подремване, много доволен, тая вечер пак съм пред екрана
, снощи Хърби беше към 60-та, но някое време на края на филма му изчезнаха тасовете, май не само героите във филма са били влюбени по време на снимките
.
Мъка,мъка и по онова време е имало наркоманчета да крадат тазовете...
Аз пак заспах ,защото тая серия съм я гледал 2-3пъти ама днешната не съм и
-
golfetagti
- Автомобил:
- Двигател:
-
golfetagti
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”