Тропане в задната част на Пассат б3 при преминава през нерав
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
Тропане в задната част на Пассат б3 при преминава през нерав
Здр.Проблема ми е следния,че окачване е абсолютно здраво и отпред и отзад смених всички амортесьори,тампони на задния мост,защо ми каза,че е от тях,но въпреки всичко при преминаване през наи малката неравност,тропа здраво мисля,че по скоро идва от към багажника,нека само да оточня,че пасата ми е седан-НЕ Е КОМБИ
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от dj_tuhla на Чет 28 фев 2008 23:16, променено общо 1 път.
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
НЕ Е АУСПУХА
не е сменян скоро,но го гледах със сигорност не е той
Здравейте
Здравейте.Скоро се регистрирах и аз също искам да споделя че имам същия проблем с тожа лопане в задницата.Вече 2 пати сменях задни амортисьори и проблема пак го има незнам да не да е от казаха ми някакви тампони по задния мост.Благодаря ви за съветите предварително
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: Здравейте
galioo написа:Здравейте.Скоро се регистрирах и аз също искам да споделя че имам същия проблем с тожа лопане в задницата.Вече 2 пати сменях задни амортисьори и проблема пак го има незнам да не да е от казаха ми някакви тампони по задния мост.Благодаря ви за съветите предварително
Добре дошъл първо...
После-ИМА тампони на задният мост-тамън четири. Ако са заминали-сменяй, но не е лошо да ги погледне някой който знае какво гледа. Иначе от тях може да тропа доста сериозно
P.S. сега като се замисля-каква точно е колата??? (приех че е В3, защото темата е за него ама...?)
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
при мен СЛЕД смяна на тампони на задния мост (с нови лемфьордер) започна едно страшно хлопане. връщах се в сервиза (Д и Н) няколко пъти, но така и не успяха да открият проблема. след като вдигнаха ръце, в друг сервиз откриха, че има износване на втулките (ушите), където лягат тампоните и хлопането идва оттам. вариантите за решаване на проблема са 2: друг (читав) заден мост или прикапване на тампоните към проблемния мост.
:)
Благодаря ви за съветите,малко се позабавих понеже съм много зает но сега намерих малко време и съм решил да ги сменя тези тампони,та дано най-сетне престане това чукане.Пасаторчето е 2-ка 1988г.
хлопане отзад
и аз имах такъв проблем. Смених амортисьори и впоследствие се оказа че е от гърнето. Погледни дали има излъскано до метал някъде по задният мост или гърнето. Ако опира то винаги си личи къде се е допирало.