Впръсква постоянно бензин
- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
Впръсква постоянно бензин
Разгледах из търсачката за такъв проблем но не успях да намера нищо... Та сичко започна когато майка ми неможа да запали сутринта колата.Върти двигатела и все едно няма бензин а в същото време предишния ден бяхме сипали за 25 лева.Гледах да не го е измукал некои през ноща но си е там сичкия бензин.Гледах дали има ток има.сичко си е точно и си вурти се едно нема бензин.Завлакохме я на село в гаража и се чудехме от каде да я започнем и след 2 дена мъки разбрахме 4е дюзите впръскват постояно бенз в цилиндрите и следователно тои се сти4а в картера... Сменихме маслото и филтъра и я оставихме да видиме дали ще прави пак така ... пак е така. Сега ше я качим на компютър да я тестват че др нз какво мойе да е. Забравих да кажа че колата е Поло Г40 91г. Ако някои може да помогне с нещо да пише ще съм много благодарен.
- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
Шефът....дай нещо да се споразумеем за цената...и да го придобия,примерно.....
[/quote]
Колега съжалявам ама няма начин просто това си ми е първата кола и като знам че цяло лято съм бачкал само за нея ... Мисля че знаеш че в БГ са няколко Г40 едната трябва да е моя
Иначе само да взема книжка (понеже нямам шото съм още на 17 годинки
) и ще ви доставя удоволствието да я видите някои ден 

Колега съжалявам ама няма начин просто това си ми е първата кола и като знам че цяло лято съм бачкал само за нея ... Мисля че знаеш че в БГ са няколко Г40 едната трябва да е моя

има тема в "организационен"...
Понеже Вастоп е доста зает човек-моето предложение е да идеш с корелдроулския файл в първата рекламна агенция...или нещо такова-те ще ти изработят колкото кажеш-срещу някакви пари,естествено....
ето я темата
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3902
заповядай...пък ще ми отбиеш някой лев...някога

Понеже Вастоп е доста зает човек-моето предложение е да идеш с корелдроулския файл в първата рекламна агенция...или нещо такова-те ще ти изработят колкото кажеш-срещу някакви пари,естествено....
ето я темата
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3902
заповядай...пък ще ми отбиеш някой лев...някога

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”