Та значи....
като не е загряла колата е на 1100 оборота, като загрее е на 950...но колата работи напрегнато(мн тъпо звучи знам),смисал тресе и от време на време както съм на светофар падат за секунда на 400 и се качват на 1500 даже някога и повече и от този момент натам колата започва да тресе ..... едва ли съм дал точно обяснение, но като отидох на диагностика ми казаха, че срещу 1000 лв ми сменят инжекциона и всичко е наред.....
забравих да кажа - поло 97 AEX
ако някой е разбрал какво съм описал и има идея бих бил мн благодарен за малко полезни съвети
Мн Ви благодаря

Проблем с оборотите на Поло 6Н
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Колега използвай търсачката. Има много писано за подобни проблеми. Струва ми се, че имаш проблем с ТПС и дроселовата клапа. Има начини за почистване на клапата или частично закърпване на положението ако е ТПС. Ако и тогава не се оправи може да се насочиш към подмяна на части, но след като си сигурен коя е виновната
. На диагностиката не ти ли казаха точно от къде и какъв е проблема?

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Какво ще рече : "да ми сменят инжекциона"?
Струва ми се ,че нещото габаркат тия? Да не става въпрос за рейката с дюзите и барабар с нея регулатора за налягане на бензина (онова дългото дето ако го нямаше щяха много лесно да ни се демонтират свещите)
Добре е като се ходи на диагностика да гледате какви грешки са ви открили (в смисъл номерата им). Но със сигурност няма грешка : "Повреден инжекцион"
Струва ми се ,че нещото габаркат тия? Да не става въпрос за рейката с дюзите и барабар с нея регулатора за налягане на бензина (онова дългото дето ако го нямаше щяха много лесно да ни се демонтират свещите)
Добре е като се ходи на диагностика да гледате какви грешки са ви открили (в смисъл номерата им). Но със сигурност няма грешка : "Повреден инжекцион"
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”