Здравейте. Счупих се да ровя и не мога да намеря представител (пък камо ли цени) на джанти Alessio. По принцип ги търся за Форд Фокус, но пускам тук, защото съм отдавна във форума и мисля че ще има по-голям ефект. Ако може и да кажете други марки с народни цени - знам за CMS и BSA. Става дума за 15-ки, примерно до 200-лева броя.
P.S. Ако ви се струват малко парите - казвайте да сменям заглавието на "Откъде да купя хубави тасове за Фокус"

Магазини и вносители на "евтини" джанти Alessio
Окей. Модела е Spider (това за Alessio), иначе нещо със спици.
За съжаление не мога да намеря и снимка как изглежда с 4 болта (и по малък цолаж - тая сигурно е я 17-ка, я повече)
P.S. Естествено в последствие ми хрумна да търся на български и веднага излезе това:
АЛЕСИО БЪЛГАРИЯ ЕООД
Продажба и дистрибуция на алуминиеви джанти ALESSIO
София ул. "Съборна" 7, ет. 5 офис 8
тел.: 02/ 950 35 00; факс: 02/ 954 96 00
e-mail: alessio@mail.bg
edit: С което не искам да кажа че темата я закривам - все още се интересувам от алтернативни марки, както и от цени.

За съжаление не мога да намеря и снимка как изглежда с 4 болта (и по малък цолаж - тая сигурно е я 17-ка, я повече)
P.S. Естествено в последствие ми хрумна да търся на български и веднага излезе това:
АЛЕСИО БЪЛГАРИЯ ЕООД
Продажба и дистрибуция на алуминиеви джанти ALESSIO
София ул. "Съборна" 7, ет. 5 офис 8
тел.: 02/ 950 35 00; факс: 02/ 954 96 00
e-mail: alessio@mail.bg
edit: С което не искам да кажа че темата я закривам - все още се интересувам от алтернативни марки, както и от цени.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”