GSM с 2 сим карти - мнения?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 29 фев 2008 14:34

незнам за картите но надали

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 29 фев 2008 16:35

hooligans написа:аз съм с този , доволен съм много , има 2 батерии зарядни за кола и т.н за други въпроси питайте , батерията държи на режим икономичен около 3-4 дена а на нормален 2-3 :)

http://2sim.org/2sim/gsm1.asp

и каранцията е 2 години и има карта 1 гб и е къде по евтин :)

изглежда добре, и парите са добри.....
чакам да чуя още мнения за него, и може да налапам един такъв :wink:

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Пет 29 фев 2008 16:39

Новиа модел и първи от официални фирми, производители на гсм апарати, е на Самсунг - модел Дуос ..
Относно китайчетата като цяло стават и вършат работа но си имат и малки дефекти, които са незначителни но дразнят. По някой път губят мрежа и се рестартират сим картите, прекъсва, по старите модели имат някъв проблем по индентификацията на картите, при по-новите модели с блутут се получава несъвместимост при кар кита с блутут ... това го знам от личен опит ;)

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Пет 29 фев 2008 20:27

Китайските са произведени като за китайци.

Всичко се върти около удобството за писане на SMS-и, а не около удобството за разговори и навигация.

Макар на този да пише с ЕЙЙ такива букви Bluetooth, телефона не разполага с такъв.

Дребни букви, лошо осветление, неудобно разположение на клавишите (погледни къде е нулата)

1 2 3
4 5 6 0
7 8 9

и разни други китайски нововъведения го правят един от най-неудобните телефони които съм държал.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пет 29 фев 2008 21:33

Плюс това мнооооого слаба камера /е вярно че предимството им е двете карти,но все пак/.Кофти звуци на звънене,чести проблеми със софтуера,както и абсолютната му несъвместимост с такъв на други gsm апарати.Общо взето хубавото на тея телефони е само двата слота за sim карти,нищо друго хубаво няма в тях.Много слаби медийни показатели.
А и в ибея има такива от по 270 лева българска равностойност,няма смисъл да се дават повече то и това им е много.
А както един колега по-горе писа,най-добрия вариант е duo-то на Samsung,но там говорим за други цени вече.

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Съб 01 мар 2008 1:54

Tougi написа:Китайските са произведени като за китайци.

Всичко се върти около удобството за писане на SMS-и, а не около удобството за разговори и навигация.

Макар на този да пише с ЕЙЙ такива букви Bluetooth, телефона не разполага с такъв.

Дребни букви, лошо осветление, неудобно разположение на клавишите (погледни къде е нулата)

1 2 3
4 5 6 0
7 8 9

и разни други китайски нововъведения го правят един от най-неудобните телефони които съм държал.

Специално този модел има Bluetooth !

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Съб 01 мар 2008 8:31

Големи са боклуци всичките, имам постоянно клиенти с такива и имат доста проблеми. Ако имаш нужда от детайлна информация ще ти кажа. Просто не ми се обеснява на дълго и широко, не прави грешка да взимаш такъв тел.

Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот armario » Съб 01 мар 2008 10:41

moleo написа:Големи са боклуци всичките, имам постоянно клиенти с такива и имат доста проблеми. Ако имаш нужда от детайлна информация ще ти кажа. Просто не ми се обеснява на дълго и широко, не прави грешка да взимаш такъв тел.

А какво?
Да носи по 3 телефона???
Човека си има карти в повече, така че .... Това е решението. Че били китайски - голяма работа. Кое вече не е китайско??
Ако не ти се дават много пари, колега - някъде гледах за около 220лв втора ръка. Ако си от София - дай на лични да се разберем, че много офф-нахме темата, нищо, че е в раздела.
Само да кажа, че аз съм с такъв - китайски и нямам проблем досега.

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Съб 01 мар 2008 18:47

Аз имам такъв
http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=2728231&id=333

Много съм доволен , но за жалост ще трябва да се разделя с него.
Имам служебен телефон и мойта карта ще я спра . Телефона го имам от м.Октомври 2007г.Склонен съм да го продам на половин цена от обявената , ако имаш интерес пиши!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 01 мар 2008 19:48

До колкото знам, Самсунг имат не лош такъв модел, около 500 лева, и до сега няма оплаквания от него.

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Съб 01 мар 2008 23:27

Имам приятел който ползва ето това телефонче http://www.privileg.bg/index.php?page=s ... t&Itemid=1
и е доволен батерията му кара около 3 дни, а има и още една батерия в комплекта.
А на самсунг модела е Д880 и мисля че се продава вече и у нас и наистина е около 500 лв. Още нямам наблюдения върху него, ама изглежда доста добре ама как е като батерия и друго за сега не мога да кажа.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”