Здравейте,мисля,че няма хора които могат да се справят с тая тьрсачка ,така че правя нова тема.Та по сьщество:
брат ми решил вчера ,че е малко охладителната течност и долял и сега гледам 2,3 прьста над макса е.Отделно ,че колата загрява доста и не искам да стане някоя беля.Има ли начин за частично източване или може би с някаквь маркуче да брькна и да изтегля част от водата?

частично източване на антифриз
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С последното не ми се рискува
Иначе,тая кола 3 години се кара на 110 градуса ,не се е случило да изхвьрли антифриз и се сьмнявам и сега да се получи.По повод критикитез за познанията ми по физика-мислих така да направя,но пьк предполагах ,че има и нещо по-удачно ,но явно няма.Утре ще взема 1но маркуче от някьде и ще източа малко.Благодаря ви 

- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kilima написа:С последното не ми се рискуваИначе,тая кола 3 години се кара на 110 градуса ,не се е случило да изхвьрли антифриз и се сьмнявам и сега да се получи.По повод критикитез за познанията ми по физика-мислих така да направя,но пьк предполагах ,че има и нещо по-удачно ,но явно няма.Утре ще взема 1но маркуче от някьде и ще източа малко.Благодаря ви

Как ше я караш 3 години на 110 градуса

ПС : за да не е спам : по темата - можеш да източиш със спринцовка наистина , но е доста разправия ... Давай с маркуч ! но гледай да не глътнеш антифриз

Всьщност 3 години от както е купена е така.Значи и преди това.Няколко майстора ми казаха ,че било от таблото,но след като преди месец сменях гарнитура друго се оказа
Невероятно е как е изкарала толкова дьлго,кара се по задрьстванията нон стоп и не падаше под 110 .Сега термостат ,датчик,гарнитура,но пак загрява,никси каза и едни сьединения да се видят и за това продьлжава да загрява,но не като преди.Аз си мисля,че и водната помпа е за смяна.Прав ли сьм?

- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaiser666 написа:Cyberloner написа:ти никога ли не си източвал аквариум с маркуч???? скачени съдове??? само си вземи и 1 кофичка или по-голяма бутилка да не отиде зян антифриза
Абе да ти кажа,не е много полезно да погълнеш антифриз.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”