питане за мигачите
- icotanev
- Автомобил:
- Двигател:
питане за мигачите
здравейте колеги преди малко един пенсионер докато си паркираше ми счупи предния мигач та питането ми е лесно ли се сменя тва чудо споделете. а ако знаете и от къде да си взема нов ще съм ви благодарен да ми кажете. става въпрос за пловдив. пасата е в3
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хе, да, объркал е колегата
С ключе 10 се сваля маската.
Мигача се държи за фара чрез 2 релсички и закопчалка-езиче. За съжаление не може да се свали, без да се махне фара, защото плъзгането по релсичките е в посока назад, към купето.
Фара се сваля пак с ключ 10, но тръбен или камък от малко гидори с удължител, иначе не могат да се развият долните болтове.
Не забравяй преди да развиеш фара да разкачиш кабелите (куплунга) на фара и да свалиш фасунката на мигача.
Освен Евро07, може да потърсиш и в Авел или в магазина на Данко.

С ключе 10 се сваля маската.
Мигача се държи за фара чрез 2 релсички и закопчалка-езиче. За съжаление не може да се свали, без да се махне фара, защото плъзгането по релсичките е в посока назад, към купето.
Фара се сваля пак с ключ 10, но тръбен или камък от малко гидори с удължител, иначе не могат да се развият долните болтове.
Не забравяй преди да развиеш фара да разкачиш кабелите (куплунга) на фара и да свалиш фасунката на мигача.
Освен Евро07, може да потърсиш и в Авел или в магазина на Данко.