Гражданска отговорност 2006

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Сря 02 ное 2005 17:51

На 185,а както се говори за '07 и доста повече много трудно ще стигнат 90%,ако досега накои от хорицата които карат коли за по 1000-1500 лв(предимно от селата и малките градове) са се излъгвали да плащат,сега и да искат няма да могат да платят,а за жалост те са страшно много.
Лошото е че си трайкат и си мислят че ще ги подмине,а когато се усетят за какво иде реч ще е къснооо.
Още по лошо е че всички шофьори са като зомбирани и съвсем не си правят сметка че за ГО и винетка ще дадат по една заплата(не Софийска,а обикновенна :lol: ).
Аз все си мисля че тази работа не може да не избие нанякъде-за да стигнат 90% при тези цени трябва или броя на колите да падне рязко и да останат само новите и скъпите или да паднат цените,нама друг начин.
Интересно ми е как ще се развият нещата с колегата Jerom и той има ГО и виновния шофьор,дали застр.компания на Пендела ще даде пари.

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Сря 02 ное 2005 17:52

На 185,а както се говори за '07 и доста повече много трудно ще стигнат 90%,ако досега накои от хорицата които карат коли за по 1000-1500 лв(предимно от селата и малките градове) са се излъгвали да плащат,сега и да искат няма да могат да платят,а за жалост те са страшно много.
Лошото е че си трайкат и си мислят че ще ги подмине,а когато се усетят за какво иде реч ще е къснооо.
Още по лошо е че всички шофьори са като зомбирани и съвсем не си правят сметка че за ГО и винетка ще дадат по една заплата(не Софийска,а обикновенна :lol: ).
Аз все си мисля че тази работа не може да не избие нанякъде-за да стигнат 90% при тези цени трябва или броя на колите да падне рязко и да останат само новите и скъпите или да паднат цените,нама друг начин.
Интересно ми е как ще се развият нещата с колегата Jerom и той има ГО и виновния шофьор,дали застр.компания на Пендела ще даде пари.

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 02 ное 2005 18:09

FELIPE написа:...Аз все си мисля че тази работа не може да не избие нанякъде-за да стигнат 90% при тези цени трябва или броя на колите да падне рязко и да останат само новите и скъпите...

То май това е целта. Много станахме тия с колите и пречим на богопомазаните - от къде на къде, взима 300 лева и на кола ще се вози? Ааайде у лево!

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 03 ное 2005 0:30

paro_k написа:То май това е целта. Много станахме тия с колите и пречим на богопомазаните - от къде на къде, взима 300 лева и на кола ще се вози? Ааайде у лево!

:lol: И как че ми го плати майбаху като гу блусне и от застрахователната кажат че плащат щети само до 100 000лв. па то е 1 000 000 :lol:

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 03 ное 2005 9:26

Все си мисля, че на Майбаху да му направиш тотална щета трябва старателно да го блъскаш с валяку. Не знам що ме плашат колко скъпи са някои коли - мисля, че и досегашните нива на отговорност покриват достатъчно ... :wink:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 03 ное 2005 11:35

Очевидно мотото на държавата ни е "работим с кожи на клиента" :(.

Бтв... не може ли да се измисли нещо за клубни намаления на ГО?
Избира се една ЗК, УС на фау-ве клуба преговаря с тях с цел смъкване на цената и така...

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 04 ное 2005 20:41

Toledo написа:Все си мисля, че на Майбаху да му направиш тотална щета трябва старателно да го блъскаш с валяку. Не знам що ме плашат колко скъпи са някои коли - мисля, че и досегашните нива на отговорност покриват достатъчно ... :wink:

Aми то е ясно, че от нас "мазохистите" само 50 % си плащаме гражданската , а интересно ми колко % от тези обявени суми за покриване на щети са платени ???Съмнявам се да е над 50% примерно от 100 000лв. :wink: обявени. Иначе идеята за клубна отсъпка незнам как ще важи за различните градове?

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Пон 07 ное 2005 15:46

didodi написа:
Toledo написа:Все си мисля, че на Майбаху да му направиш тотална щета трябва старателно да го блъскаш с валяку. Не знам що ме плашат колко скъпи са някои коли - мисля, че и досегашните нива на отговорност покриват достатъчно ... :wink:

Aми то е ясно, че от нас "мазохистите" само 50 % си плащаме гражданската , а интересно ми колко % от тези обявени суми за покриване на щети са платени ???Съмнявам се да е над 50% примерно от 100 000лв. :wink: обявени. Иначе идеята за клубна отсъпка незнам как ще важи за различните градове?

По принцип тази идея я разисквахме и миналата година за клубната отстъпка.
Аз като управител на представителство на ЗАД Армеец мога да съдействам за изработването на специална договорка с клуба (договор м/у Армеец и клуба (нали вече е юридически регистриран), например срещу поставянето на реклама на Армеец на сайта, членовете на клуба да ползват максимална отстъпка при сключването на Г.О и Каско, както и други преференции.
А за хората от провинцията схемата не е трудна: събират се желаещи, пращат се талоните по факс, и после се пращат готовите полици на място, например с куриер или по автобус...това не е сложно

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”