kingralf написа:На човек да му писне от глупащина,явно хората няма какво да правят и излизат да режат вечер гуми. Веднага след като смених гумата и тръгнах видях една патрулка и им казах на чичковците полицай и единия почна нещо да се хили много смешо да ти срежат гумата. Казах им да имат в предвид че някой хей така си реже гуми и те си се изхилиха явно е смешно ???
kingralf написа:Приятелката ми която беше с мен ми казва: Абе ти луд ли си видя ли ги как се хилят ти искаш да направят нещо??? И аз и отговорих абе Пипи (така и казвам аз)еми може не само на нас да ни резнат гумите тази вечер и нека да го имат в предвид. Нейния отговор беше: Ние незабравяй че живеем в България!!!
kingralf написа:Малее това като го чета и още повече се нервирам как може такова нещо бе как не ги е срам тия хора. Направо съм безмълвен вече защото ако кажеш нещо някой се намира да те искара виновен за нещо за което си прав и обратно оххх незнам но съм се замислил сериозно да си подам документите за Канада.(законите там са за всички)
kingralf написа: Отивам в полицията и ми казват ами нищо неможе да направиме ние колела не спираме по улиците.Обясних им че има и запис и се виждат двама извършители на кражбата еми седнете пишете жалба дайте документите за колелото но да ви кажеме че няма какво да се направи.
da6o_amvr написа:kingralf написа: Отивам в полицията и ми казват ами нищо неможе да направиме ние колела не спираме по улиците.Обясних им че има и запис и се виждат двама извършители на кражбата еми седнете пишете жалба дайте документите за колелото но да ви кажеме че няма какво да се направи.
Не че немогат нищо да направят-просто неискат,защото ще трябва да работят по случая-не трябва да ги оставяш да те отказват-пускаш си жалбата дават ти входящ номер и след това чакаш-все има малка надежда да го намерят
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Passat_N и 23 госта