Срязаха ми гумата побеснял съммм!!!!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Срязаха ми гумата побеснял съммм!!!!!!

Мнениеот kingralf » Нед 02 мар 2008 23:35

Колеги здравейте хей сега ходих до родителите ми на гости.Оставих си колата пред блока на паркинга на който нямаше една кола празен ,изпразнен абе няма,няма и няма коли.Това става в кв."Сухата река" точно за няма и два часа.Излизам си аз пала си Половерчето и в следващия момент осещам че нещо не е наред.Слизам гледам "спукана" гума М..КА ИМ кирлива сряза ли я бе абе срязана си е е...ло майката ЛЕЛЕ ужас да знам да съм направил на някой нещо лошо да съм прецакал някой НЕ и НЕ ,а и никой не познавам от тоя квартал.Немога да си ги обясна какви са тези хора няма ли кой ръчичките да им ги натроши направо съм побеснял. Думи нямам ... Гумаджията пък ми каза че е резната на такова място на борда на което неможе да се залепи и отделно една рапидка ми набили в гумата бе еййй (задна лява гума) :evil: :evil: :evil: :rocketwhore :037: :037: :037:

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Нед 02 мар 2008 23:44

направи им 1 хайка :) сега с новата гума(след няколко дни) паркирай пак там и с 2-3 приятели(желателно да са в друга кола паркирана на друго място или с такси да слязат 2-3 блока преди този на вашите) наблюдавате мястото, като някой тръгне да приближава - знаете си :twisted:

Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingralf » Нед 02 мар 2008 23:53

Да сега точно твова си мислехме с приятели да го направиме майко дупе да им е яко.Незнам ама ако ги хванеме бой може да не хапнат но нови гуми ще купат. :rocketwhore

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Нед 02 мар 2008 23:58

мда по 1 комплект зимни и летни с джанти :twisted:

Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingralf » Пон 03 мар 2008 0:07

На човек да му писне от глупащина,явно хората няма какво да правят и излизат да режат вечер гуми. Веднага след като смених гумата и тръгнах видях една патрулка и им казах на чичковците полицай и единия почна нещо да се хили много смешо да ти срежат гумата. Казах им да имат в предвид че някой хей така си реже гуми и те си се изхилиха явно е смешно ???

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Пон 03 мар 2008 0:14

kingralf написа:На човек да му писне от глупащина,явно хората няма какво да правят и излизат да режат вечер гуми. Веднага след като смених гумата и тръгнах видях една патрулка и им казах на чичковците полицай и единия почна нещо да се хили много смешо да ти срежат гумата. Казах им да имат в предвид че някой хей така си реже гуми и те си се изхилиха явно е смешно ???

Не е смешно.... нито пък беше смешно като ми задигнаха портфейла с пари, документи и кредитни карти и имаше видеозапис как и кой и от полицията ми казаха че случая бил твърде дребен и цитирам "от необществена опастност" за да се занимават.... а ти очакваш да викнат подкрепление за 1 гума ли :)

тъжно е но.... това е България

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 03 мар 2008 0:25

Cyberloner написа:направи им 1 хайка :) сега с новата гума(след няколко дни) паркирай пак там и с 2-3 приятели(желателно да са в друга кола паркирана на друго място или с такси да слязат 2-3 блока преди този на вашите) наблюдавате мястото, като някой тръгне да приближава - знаете си :twisted:
много добра идея :да:
:076:

Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingralf » Пон 03 мар 2008 0:27

Приятелката ми която беше с мен ми казва: Абе ти луд ли си видя ли ги как се хилят ти искаш да направят нещо??? И аз и отговорих абе Пипи (така и казвам аз :) )еми може не само на нас да ни резнат гумите тази вечер и нека да го имат в предвид. Нейния отговор беше: Ние незабравяй че живеем в България!!!
Няма да забравя и как ми гепиха чисто новото колело на два дни от Сити Център София от паркинга вързано с верига до охраната имаше и запис от камерите вижда се как двама го гепат.Отивам в полицията и ми казват ами нищо неможе да направиме ние колела не спираме по улиците.Обясних им че има и запис и се виждат двама извършители на кражбата еми седнете пишете жалба дайте документите за колелото но да ви кажеме че няма какво да се направи.Тогава направо ми стана лошо неможах да повярвам хора казвам ви чесно вече незнам какво и как и къде...?????

Последна промяна от kingralf на Пон 03 мар 2008 0:52, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Пон 03 мар 2008 0:33

kingralf написа:Приятелката ми която беше с мен ми казва: Абе ти луд ли си видя ли ги как се хилят ти искаш да направят нещо??? И аз и отговорих абе Пипи (така и казвам аз :) )еми може не само на нас да ни резнат гумите тази вечер и нека да го имат в предвид. Нейния отговор беше: Ние незабравяй че живеем в България!!!

Е хубаво е човек да помечтае понякога

Последна промяна от so.sec на Пон 03 мар 2008 1:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Пон 03 мар 2008 0:33

[quote="kingralf"]На човек да му писне от глупащина,явно хората няма какво да правят и излизат да режат вечер гуми. Веднага след като смених гумата и тръгнах видях една патрулка и им казах на чичковците полицай и единия почна нещо да се хили много смешо да ти срежат гумата. Казах им да имат в предвид че някой хей така си реже гуми и те си се изхилиха явно е смешно ??? мене ако питаш колега, и самите кукери са за трепане! А ДЪРЖАВАТА ЗА ПАЛЕНЕ , заедно с гадните наркоманчета

Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingralf » Пон 03 мар 2008 0:40

Малее това като го чета и още повече се нервирам как може такова нещо бе как не ги е срам тия хора. Направо съм безмълвен вече защото ако кажеш нещо някой се намира да те искара виновен за нещо за което си прав и обратно оххх незнам но съм се замислил сериозно да си подам документите за Канада.(законите там са за всички)

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Пон 03 мар 2008 0:41

kingralf написа:Малее това като го чета и още повече се нервирам как може такова нещо бе как не ги е срам тия хора. Направо съм безмълвен вече защото ако кажеш нещо някой се намира да те искара виновен за нещо за което си прав и обратно оххх незнам но съм се замислил сериозно да си подам документите за Канада.(законите там са за всички)

Така е.... :wink: Но знай че има случаи в които си казваш - ех що не мога сега да му пусна 10лв и да се оттърва :) последната ми глоба бе за скоба в Амстердам (бях си паркирал много правилно ама не бях взел билетче да го сложа на стъклото) - никакъв проблем, всичко културно - бяха оставили подробна брошурка що са ме наказали, звъннах на посочения номер, момчетата дойдоха след 20мин, касираха 120 евро и ми я махнаха :lol:

Последна промяна от so.sec на Пон 03 мар 2008 1:39, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingralf » Пон 03 мар 2008 0:44

С всеки изминал ден си мисля че само се заблуждаваме като седим тук.Всеки ден като излезнеш на улицата се сблъскваш с какви ли не идиотщини :shocked :cop

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 03 мар 2008 9:57

kingralf написа: Отивам в полицията и ми казват ами нищо неможе да направиме ние колела не спираме по улиците.Обясних им че има и запис и се виждат двама извършители на кражбата еми седнете пишете жалба дайте документите за колелото но да ви кажеме че няма какво да се направи.

Не че немогат нищо да направят-просто неискат,защото ще трябва да работят по случая-не трябва да ги оставяш да те отказват-пускаш си жалбата дават ти входящ номер и след това чакаш-все има малка надежда да го намерят

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Пон 03 мар 2008 10:03

da6o_amvr написа:
kingralf написа: Отивам в полицията и ми казват ами нищо неможе да направиме ние колела не спираме по улиците.Обясних им че има и запис и се виждат двама извършители на кражбата еми седнете пишете жалба дайте документите за колелото но да ви кажеме че няма какво да се направи.

Не че немогат нищо да направят-просто неискат,защото ще трябва да работят по случая-не трябва да ги оставяш да те отказват-пускаш си жалбата дават ти входящ номер и след това чакаш-все има малка надежда да го намерят

Вчера точно показах на колегите резултата от моята жалба за откраднат портфейл със пари, документи, дебитни и кредитни карти и т.н. - официално писмо че отказват разследване (въпреки че кражбата я има на видео запис и се виждат извършителите) щото случая бил незначителен и не представлявал обществена опастност :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”