Какви са симптомите когато горивния филтър е за смяна
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега , аз имах следния проблем, по време на задръстване , не ми са ясни точно факторите които действат на филтъра и изобщо дали е от филтъра, но колата започваше да гасне.До такава степен се влоши състоянието , че на втория завой от паркинга гаснеше.в момента в който смених бензиновия филтър колата се отпуши и до сега подобен проблем не съм имал.Това са според мен симптомите.
handycam написа:в България с този "качествен" бензин е добре да се сменя по често от написаното в ръководството.
Да...и освен това този консуматив се сменя лесно....Какво са 15 кинта в сравнение с една бенз.помпа???
BTW-в някакво ръководство за Поло попаднах на инфо че този филтър е препотъчително да се сменя на 10к мили...демек на 2 смени на маслото(примерно)...
Аз моя си го подменям заедно с маслото...на всяка смяна-демек-7,5-8000...кво толкоз...?
А колкото как да се познае...ако чуваш помпата че работи....значи отдавна е време за смяна!!!
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
chy написа:handycam написа:в България с този "качествен" бензин е добре да се сменя по често от написаното в ръководството.
Да...и освен това този консуматив се сменя лесно....Какво са 15 кинта в сравнение с една бенз.помпа???
BTW-в някакво ръководство за Поло попаднах на инфо че този филтър е препотъчително да се сменя на 10к мили...демек на 2 смени на маслото(примерно)...
Аз моя си го подменям заедно с маслото...на всяка смяна-демек-7,5-8000...кво толкоз...?
А колкото как да се познае...ако чуваш помпата че работи....значи отдавна е време за смяна!!!
Време е значи колеги

Само да питам ... какъв ще ми препоръчате на разумна цена (нито най евтиния, но и нито най скъпия)
-
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:Jerom написа:bomber написа:Аз моя си го сменям на 3000км.,ама е 3 лв.
утрепа ме
какъв бензин сипваш бре
Ми от лукоил,ама понеже филтара е прозрачен и може да се види какво има вътре.А за 3000км хартиата на входа на филтара е почерняла,отделно че има и някякви боклучета като песъчинки
Бра'чед, къф е тоя прозрачен филтър

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”