bomber написа:baibiso написа:Навик ми е и ще продължа да карам с включени фарове
Ще продължите ли да карате с включени светлини и след 1март?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
з
ЕДНАТА БЯХ АЗ
ЩЕ КАРАМ БЕЗ ФАРОВЕ ВЕЧЕ СВЪРШИ СЕ ПРОСТОТИЯТА
ЩЕ КАРАМ БЕЗ ФАРОВЕ ВЕЧЕ СВЪРШИ СЕ ПРОСТОТИЯТА- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Snejoky написа:Сигурността на мен и семейството ми са по-важни от това дали ще се изхабят крушките на фаровете!
Съгласен съм, че сигурността е по-важна, но е добре ти и мислещите като теб да осъзнаят, че със светнатите фарове понижават, а не повишават тая сигурност. Знаеш ли, че в Индия доста хора сутрин пият чаша от собствената си пикня, защото смятат че е много полезно за здравето? Е, същата работа правиш и ти - хем затормозяваш насрещно движещите се като им натоварваш очите, хем си въобразяваш, че е за добро. Осъзнайте се!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега
Не разбрахте ли че тези дето ще карат на фарове са 18 годишни келеши РАЦЕРИ зели на тати гоуфа да повозят някоя квартална парантия и надули радио мангал ++!Или мутрафони с лъскави жипки да ги видят от далеч килърите.Като искате сигурност купете си нова кола с 12 еърбега и други екстри или си прегледайте спирачките гумите коланите кормилна уредба и окачване не да се надявате на умрелите дрл или къси.
- uncivilized
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2006
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”