газ и туба = ли е на нещо
газ и туба = ли е на нещо
имам питане понеже се чудя дали да не си сложа газ на колата дали може да имам отзад и газовата бутилка и тубата и всичко да е точно
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не мога да разбера защо все още се позволява нерегламентираната употреба на опасни продукти като автоусилватели и тонколони без съответното обучение и регистрационен режим. На всяка кола с усилвател и туба трябва да има поне 20х20см стикер с удивителна и ... може би надпис BASS, за да могат останалите невинни участници в движението да заобикалят отдалеч тези безразсъдни и опасни за себе си и околните индивиди.
Сори мочета, не се сдържах

myrshavija написа:Аз не мога да разбера защо все още се позволява нерегламентираната употреба на опасни продукти като автоусилватели и тонколони без съответното обучение и регистрационен режим. На всяка кола с усилвател и туба трябва да има поне 20х20см стикер с удивителна и ... може би надпис BASS, за да могат останалите невинни участници в движението да заобикалят отдалеч тези безразсъдни и опасни за себе си и околните индивиди.
мен пък много ме кефи баса, и затова ще си взимам моно усилвател. какво ще им пречи на другите участници в пътя? ще послушат и те музика.
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”