Фитнес въпрос за разбирачи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 04 мар 2008 12:29

scuba написа: ...
Спрях твърдия алкохол и веднага се усети разлика.
...

А сега кажи как спря пустата. Направих следното действие преди 1 месе.
Лека вечеря + 2 бири и корема пълен аз спокоен не мисля за ракия нищо. Събуждам се в 00.00 отивам до тоалетна да извадя бирите и лягам ама не мога да заспя като знам, че в долапа има ракия и корема яко свири.
Отивам пия 50 мл. и лягам с задоволство и добре свършен дълг за деня.

Офф : Даже жената ми подари дозатор от 50 мл. да ме гледала по колко съм пиел вечерите. Извиках на гости един приятел то свърши алкохола от мерене и дозиране :lol: :arrow: :? :evil:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 04 мар 2008 12:33

Pichaga написа:
Rabbit_TDI написа:Колко кинти е ена липосукцийка ,че аз не мога да спра яденето/то е тъпчене де/?

около 3000 :wink:

На 6 месеца по 3000 бинки - ако не можеш да спреш тъпченето
Вики - няма връзка между количеството поет кислород и разграждането на мазнините - ензимите вършат тая работа :wink:(
При мен свалянето е най-ефикасно чрез строга диета , каране на колело по 15 км , тичане , коремни преси и лицеви опори - така се бях докарал до 67 килограма точно преди сватбата / 1996 / - вчера установих , че съм 97 :shock така , че до лятото трябва да смъкна 13 килца :027: :027: :027: :027: :027: :027: :iak-ta-iak

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 04 мар 2008 12:50

Pichaga написа:
Rabbit_TDI написа:Колко кинти е ена липосукцийка ,че аз не мога да спра яденето/то е тъпчене де/?

около 3000 :wink:

Рискът да умреш от мастна емболия...отделно.А ефектът от липосукцията е твърде малотраен......
А фитнес -залите бих забранил заради глупостите които се правят там(без каквато и да е медицинска компетентност) и заради пълните с анаболи "уж безвредни" протеини с които тъпчат манияците.....ако видите какво представляват дробчетата на тези уж корави момчета.... :wink:

Последна промяна от joker на Вто 04 мар 2008 13:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Вто 04 мар 2008 12:54

...

Последна промяна от Nafta на Пон 09 юни 2008 17:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 04 мар 2008 13:35

vw_golf_2_dsl написа:Що не пробвате с ония колани дето ги рекламират по телевизията(на базата на вибрацията) :)

:lol: - чичо ми ги пробва - нищо не става и пеперудките пробва :lol: Също и от найлон за потене нищо не става.Всъщност знам още един метод за сваляне ,ама той вече е съвсем хард - има доктори дето ти "щипват" щитовидната жлеза и апетита ти намалява/то и с билки става ама не знам кви - някой ако се познава с д-р Емилова :lol: /и отслабваш - ама пипнеш ли хормоните я камилата я камиларя :cry:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 04 мар 2008 13:38

Rabbit_TDI написа:
vw_golf_2_dsl написа:Що не пробвате с ония колани дето ги рекламират по телевизията(на базата на вибрацията) :)

:lol: - чичо ми ги пробва - нищо не става и пеперудките пробва :lol: Също и от найлон за потене нищо не става.Всъщност знам още един метод за сваляне ,ама той вече е съвсем хард - има доктори дето ти "щипват" щитовидната жлеза и апетита ти намалява/то и с билки става ама не знам кви - някой ако се познава с д-р Емилова :lol: /и отслабваш - ама пипнеш ли хормоните я камилата я камиларя :cry:[/quote
Тези хора са за затвора....едва ли практикуват това легално????!!!

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Вто 04 мар 2008 14:03

...

Последна промяна от Nafta на Пон 09 юни 2008 17:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tekion
Автомобил: Meriva
Двигател: 2006
Контакти:

Мнениеот tekion » Вто 04 мар 2008 14:52

chefito написа:имам голям корем. как да го направя на плочки от каспичан 30/30?

С разделно хранене- аз още първия месец свалих 5 кила, после още около 5 и вече година си поддържам 68кила при 170 см ръст :D

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 04 мар 2008 15:17

Scuba, за сваляне на корем общата заблуда е че става с коремни преси - тц. Става с колело, бягане... А за Сваляне на килограми (което не е твоя случай) е с диетолог. Аз за 2 месеца от над 105 кг. сега съм 90 и продължавам да свалям или поне не качвам, че сега съм в период на достигане на оптимална за организма маса. И диетата ми не е глад, а напротив, по-скоро е режим като време на хранене и тип храна. Абе не е лесно, днес съм на разтоварване и изядох до сега кило портокали, но утре съм на месо ;-)

Та така, ако с движение не става, требе си и режим на хранене, но съставен от специалист.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 04 мар 2008 15:27

joker написа:
Rabbit_TDI написа:

:lol: - чичо ми ги пробва - нищо не става и пеперудките пробва :lol: Също и от найлон за потене нищо не става.Всъщност знам още един метод за сваляне ,ама той вече е съвсем хард - има доктори дето ти "щипват" щитовидната жлеза и апетита ти намалява/то и с билки става ама не знам кви - някой ако се познава с д-р Емилова :lol: /и отслабваш - ама пипнеш ли хормоните я камилата я камиларя :cry:

Тези хора са за затвора....едва ли практикуват това легално????!!!

Колега Joker,
римите и остроумията ти се отдават,
но в цитатите нещо куцаш.....упражнения трябват ;)
колкото до въпроса за "щипването", гледах по дискавъри как се прави и мога да ти кажа, че е съвсем легално.Изглежда не си запознат с новите технологии.Само незнам защо си мисля, че там режеха от стомаха, и ефекта беше, че от 1ябълка се засищаш за половин ден....

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 04 мар 2008 15:30

колкото повече кислород толкова повече окисление толкова повече свободни радикали и се старее по бързо :)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 04 мар 2008 15:30

разделно хранено от човек който си разбира от работата...
това е истината...
за да те контролира
1. колко сваляш..
2. с какви темпове сваляш
3. как ще задържи после..

и се плюска яко.. гладен не седиш...
и това ако е свързано с физ. натоварвания супер..

а иначе от мастните депа... не се сваля никак лесно...
първо изхърбавяваш яко.. и чак после почваш корема.. и то далеч не с темпове, който ще те задоволят..

за съжаление.. липосукция..

а и ЕГН си казва бирата...

Ракията може да е висококалорична.. ама не се прави корем от нея...

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 04 мар 2008 16:13

wili98 написа:Ракията може да е висококалорична.. ама не се прави корем от нея...

:?: :?:
Не ми стана ястно как да не прави корем като е толкова калорична и трупа "ЛОЙ" по стените на главните кръвоностни съдове.

П.С. : Не се заяждам ако знаеш защо кажи тъкмо си мислих да си направя 3-5 сепукота, щото за мен ракията е #1 коремоизтъзквач. И как да го Е*А само от салати, ще стане тоя пуст корем.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 04 мар 2008 16:21

Коремът най-много става от бира - те не случайно хората казват бирен корем. Първо, защото е доста калорична. Второ, защото е газирана и раздува корема. А след като се получи ефекта на разширения стомах с времето, се пълни по трудно и от там повече калории и общо взето лавинообразен ефект. Освен това, алкохолът отваря апетита, та и от там има допълнителен ефект.
Разделно хранене, без хляб, много движение - това е истината, ама зад тези бюра и от колата в къщи няма как да стане.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 04 мар 2008 16:24

Абе то кат се замисли човек само сладкото и газираното да се спре пак е добре ама пусто :cry: лакомия.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”