голяма катастрофа в дружба

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Вто 04 мар 2008 20:31

Papa_Dock написа:Почти сто процента съм убеден, че единия от тия не е знаел правилника за движение.Това кръстовище е малко гадно ама ако знаеш правилника може да се избегнат катастрофи.

Със сигурност този дето не знае е бил с поршето.Напоследък ги гледам,че се активизираха доста тия дришльовци,трябва да им се спрат филмите за известно време :smackbum ,а до тогава :039:

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 04 мар 2008 20:33

а тук е точно то, още в щатите таман купено Изображение

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 04 мар 2008 20:37

пратете снимката на wrecked exotics

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Вто 04 мар 2008 21:39

eos написа:Със сигурност този дето не знае е бил с поршето.Напоследък ги гледам,че се активизираха доста тия дришльовци,трябва да им се спрат филмите за известно време :smackbum ,а до тогава :039:

Баш тоя с поршето е с предимство, друг е въпроса с каква скорост е летял, всеки ден минавам няколко пъти от там и точно правя тоя ляв завой - доста е неприятно и чат пат има хора с по слаб ангел и се нервират и .....

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Вто 04 мар 2008 21:44

ахахха ето я новината и в news-а

Шофьорът на Поршето се е движил по булевард "Христофор Колумб", по думите му със скорост не повече от 50 километра в час. Изненадващо го удря черен "Форд". При сблъсъка на колите Фордът пък се удря в автобус 604. Пътниците в него, за щастие, не са пострадали.

яко а, форда дрифти и се нанизва на нищо подозиращото порше

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 04 мар 2008 21:47

интересно колко се различават снимките тук, и в news.bg :shock

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Вто 04 мар 2008 22:11

Снимката в нюз.бг е от катастрофата на колегата ми преди година и нещо с автобус 280 от СКГТ- абсолютни аматьори са от този сайт :evil:
А случайно шофьора на Поршето да е с фамилия Василев? Че имам наблюдения върху шофьорските умения на един г-н Василев със същото Порше :banghead:

Последна промяна от Ivo_Dinkov на Вто 04 мар 2008 22:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 04 мар 2008 22:13

Дам Василев е :) аз имам наблюдения върху уменията му само докато караше Н2, в поршето не ме е возил

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 04 мар 2008 22:13

Новинари 8) :evil:
dnes.bg
Зверска катастрофа е станала този следобед под моста в столичния квартал "Дружба", видя репортер на Dnes.bg.

Автобус, пътуващ по линия 604, се е ударил странично във Ford Mondeo. В него пък се е ударило жълто Порше.

В катастрофата е ранен един човек, който е откаран в "Пирогов".

Ford-ът е напълно смачкан, наложило се е ламарините да бъдат рязани - очевидно, за да бъдат извадени хората отвътре.

Районът е отцепен от полиция.

На 20 места писано 22 версий за случая.

Newbie
Автомобил:
Двигател:

Кофти случка жалко за поршето.

Мнениеот Newbie » Вто 04 мар 2008 22:54

Новинарските ни сайтове са супер:) Катастрофата беше днес към 14:30,а те се сетили да пуснат новината в 20:30.
Съжалявам за поршето на приятеля ти. Днес към 14:30 чаках 84 под моста до UPS и по улицата мина същото това порше със чуждестранна регистрация с един пич дето си говореше по мобилния като в никакъв случай не караше бързо, но катастрофата е малко по-надолу така, че може после да е засилил. След десетина минути дойде автобуса и минахме точно по край катастрофата - хората от автобуса още стояха отстрани и бяха спряли за малко движението докато пристигна кола на пожарната. Моята версия е, че ако шофьора на поршето още е говорел по телефона е много вероятно да не е видял, че форда му отнема предимството.
Винаги съм се чудел как хората дават толкова пари за скъпи коли, а не могат да дадат 50 лева за едно "хендфрий".

Cyberloner написа:1 приятел кара такова ама не мога да му се обадя да го питам той ли е нещо ми казва network busy... иначе ако е същото...жалко докара си го чак от US

EDIT: обадих му се.... той е, каза че другия човек за сега е ОК пък другото щяло да се оправи

Да, така е пари за коли се изкарват, но само ако си жив за да работиш!

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 04 мар 2008 23:04

дам, тоя телефон понякога си мисля че се е сраснал с него :lol: от друга страна колата е автоматик и не му пречи на карането практически, ама знае ли човек :)

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Вто 04 мар 2008 23:23

Кой казва че говоренето по телефона не пречи щом е автоматик,нали все пак ти отнема от вниманието а и в зависимост от емоциите по време на разговора може да повлияе и на поведението на водача.
И какво толкова е станало,както един колега по-горе каза видял е още 3 катастрофи,но изглежда те не са интересни защото в тях не участва порше кайман.
В събота в Сливен станаха две катастрофи с две жертви,покрай едната минавах когато опаковаха жертвата в черния найлонов чувал,по точно събираха тялото на части вътре,а втората за огромен ужас стана точно пред мен и видях как умира човека.Каймана майната му ,струва ХХ ХХХ евро,но човешкия живот няма цена.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 05 мар 2008 0:19

днес се ушиха много ефектно и малко след УНСС, едно бусче, едно джипче и колички, нямаше никакви жертви, ама всички гледаха супер тъпо. точно на завоя за Бонсис, там е доста сложно също.

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Сря 05 мар 2008 0:24

Какво да ви кажа, когато се кара нормално, това не може да стане ....! Лошото е че повечето пъти страдат невините ....!

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Сря 05 мар 2008 10:28

Гледам някоя даже съжаляват Поршето....
Абе вие луди ли сте? В Събота на магистрала Тракия 2 поршета щяха да ме пребият! Изпреварвам 2 -3 тира с 140 и след това тръгнах да се прибирам в средната лента, но онези МАЛОУМНИЦИ ме изпревариха от дясно, поне с 180 и нагоре, защото с 140 аз бях като спрял!
Тези с тези коли са МАЛОУКНИ, БЕЗМОЗЪЧНИ ОЛИГОФРЕНИ И ТЪПАНАРИ!
25 години съм живял в този квартал, от 7 години както имам книжка минавам през това кръстовище..... да не говорим че от двете страни на кръстовището има пешеходни пътеки със светофарна уредба - НО ТЪПАНАРА с Поршето е карал доста "БАВНО" за да се натресе така във Форда!!!
НЯМАМ ДУМИ
:arrow: ОТ МНОГО БЪРЗАНЕ СЕ СТИГА ДО ОРЛАНДОВЦИ!!! :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :rocketwhore :laser :whip

Върни се в “ОФФ-Топик - други”