въпрос полуоска
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос полуоска
та значи колеги проблема е следния на дългата полуоска на голфетката ми от гаража има някаква противотежест мисля че се казва проблема е че тя се е откачила и понякога тропа щото се търкаля из полуоската дори имам чувството че при по голяма скорост като се разтропа почва да ми играе и предницата някой ме съветваха да я срежа а някой ми казват да не го права кажете какво да права щото и самия звук ме влудява като се разтропа а и както казах вече маи като се размърда при скорост и играе колата та има ли някакъв начин да я закрепя или да я махам и дали ако я махна ще навредя на колата
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
с това не мога да ти помогна щотоне съм я махал
,но предполагам че с лист от ножовка ако е няква гума ще се среже.но все пак виж полуоската дали не е крива.аз моята случайно я видях вдигни колата подпри я стабилно да не стане сакатлък сваляш гумата и някой да запали колата и на първа с малко газ и я гледаш без да си вкарваш ръцете кадето и да било ако е крива ще видиш

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Golf`mafia написа:пробвано е с ножовка нема зацепване само горния слой е гума надолу е метал принципно сам и по навит да я закрепя някак си ама не ми идва идея как някой ако ми подскаже ще сам много благодарен
Ами с ножовка ще ти е трудно, пробай с Ъглошлайф, но мисля че щом е сложен този баланс, значе трябва. Отиди в някоя морга и си вземи друга не струва повече от 15-20лв.
Аз също имах балансьор. Махна ми го майстора от сервиза като сменяше вътрешния маншон на карето /беше сцепен/. За тази операция обаче се сваля цялата полуоска и той направо извади балансьора оттам и го изхвърли. Едва се крепеше и всеки момент щеше да почне да се разхожда по полуоската. Не реагирах защото вече бях прочел във форума че лечението им е отстраняването. Вече няколко месеца карам така и проблем не е имало, както и при скорости до към 140 /с толкова съм карал най-много откакто го няма балансьора/ не съм усетил да има някаква разлика. Даже бях забравил че го отстранихме и се сетих сега като видях темата 

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”