Днес както си заредих и копчето в купето си работеше,смисъл с него я отворих и после вече не можеше да се затвори.Как може да се оправи това?
Благодаря Ви предварително!!!
Проблем с капачката на резервоара на Г4
- Plamen Revanski
- Автомобил:
- Двигател:
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
AMI
Ти отскоро ли го имаш Голфа?
Ако е така явно не знаеш че затварянето на тая капачка става с "чомбер"
Знаеш ли какво е това - отваряш я на 90 градуса и с отривисто движение я перваш с върха на двата пръста (по-силничко)
Действа 100%
Ако е така явно не знаеш че затварянето на тая капачка става с "чомбер"
Знаеш ли какво е това - отваряш я на 90 градуса и с отривисто движение я перваш с върха на двата пръста (по-силничко)
Действа 100%
- Plamen Revanski
- Автомобил:
- Двигател:
найстина карам голф 4 от 3 месеца само и до сега не съм имал подобен проблем.ще го пробвам утре,но преди като я затварях и ми правеше впечатление че нещо щтраква,а сега го няма това и въобще все едно не се я задържа нищо.Ще пробвам така дано стане.Значи да я бутна от раз със сила,така ли?
Благодаря ти
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
АМи
Моята по принцип се затваря много трудно и затова иска сила.
Ако обаче ти се затваря лесно но се отваря сама е друго.
Ако обаче ти се затваря лесно но се отваря сама е друго.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
-
rusnakais
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Колега при отворена капачка заключи с централното и после отключи,трябва да видиш вътре как се движи лостчето което заключва капачката. Ако не мърда значи или е клеясало или нещо друго му се ебава и затова капачката ти не се задържа!
Колега пробвах това с централното и нищо не помръдва,като погледнеш отдолу се вижда как самото пишка която излиза е вътре в дупката,след това развих болта който държи уплатнението обаче се оказа че самият механизъм не е под него а под самият панел на колата
Мисълта ми е има ли начин да го оправя ако бръкна да речем по кората в бъгажника?
Ако някой може да помогне ще почерпя....обещавам

-
rusnakais
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:никаква сила...съвсем леко се затваря....не го тряскай ще счупиш нещо...провери хода на палчето....може да е клеясало или нещо друго да го спира...
Пичове вие май не ме разбирате,точно проблема е в хода на палчето,самото то се е заклещило вътре в неговата си коруба и не помръдва,а не затварянето със или без сила на капачката.Питам ако може ли от някъде да стигна до въпросното палче.
Мерси много
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”