?Г4 Серия тъпи въпроси?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
s5501na
Автомобил:
Двигател:

Re: ?Г4 Серия тъпи въпроси?

Мнениеот s5501na » Пон 03 мар 2008 17:50

Vladko написа:
s5501na написа:2.Има ли алтернатива като имам оригиналното централно в ключа само с модул да ми вдига стъклата/за справка като сложа ключа в ключалката завъртя и задържа ги вдига!/?

Има начин не е нужен модул,но няма да ти хареса цената

А именно? :roll:

Потребителски аватар
spush
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот spush » Вто 04 мар 2008 14:23

и аз имам едно въпросче отосно алармата на Г4. и при мене само премигват аварийните, автоматично ми се затварят прозорците като заключа колата, дистанционното ми изглежда на тези които са на Ц класите (странно) не виждам да има чип на ключа. че въпросът ми е следния...имам ли аларма и някакъв имобилайзер или не . правил съм опит като вляза в колата заключа я с пъхнат ключ в таблото и после се пробвам да я запаля .. пали но след 2 3 секунди изгасва.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Re: .

Мнениеот so.sec » Вто 04 мар 2008 14:35

spush написа:и аз имам едно въпросче отосно алармата на Г4. и при мене само премигват аварийните, автоматично ми се затварят прозорците като заключа колата, дистанционното ми изглежда на тези които са на Ц класите (странно) не виждам да има чип на ключа. че въпросът ми е следния...имам ли аларма и някакъв имобилайзер или не . правил съм опит като вляза в колата заключа я с пъхнат ключ в таблото и после се пробвам да я запаля .. пали но след 2 3 секунди изгасва.

Колега очевидно не си с оргиналната аларма, поне от това което казваш и по този въпрос трябва да се обърнеш към този, който я слагал или към производителя и.
Не знам какъв чип очакваш да видиш.

Потребителски аватар
dokros
Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
Двигател: 1.9 TDI ALH
Контакти:

Мнениеот dokros » Вто 04 мар 2008 15:31

Чиповете са два - единия в дистанционното,другия в арматурното табло на колата,като вкараш ключа и дадеш на контакт светва таблото ,вкл. и иконката на имобилайзера.
Когато двата чипа се разпознаят -иконката на имобилайзера угасва, завърташ стартера и палиш.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 04 мар 2008 22:27

:shock

Потребителски аватар
spush
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот spush » Сря 05 мар 2008 12:46

dokros какво представлява иконката на имобилайзера. извинявам се ако задавам тъпи въпроси но го имам от скоро и още не съм го опознал достатъчно добре. мерси предварително :)

Потребителски аватар
dokros
Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
Двигател: 1.9 TDI ALH
Контакти:

Мнениеот dokros » Сря 05 мар 2008 13:08

В десния циферблат /километража/ най-горе , м/у иконките на АБС и ръчна спирачка.

Жълто автомобилче с ключе.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”