голяма катастрофа в дружба
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :))
Perso написа:Ауууу, мноо... жалко за жълтурката, опреде е трудна за рисуване
да ама е в движение..
даже и не е родила...
и аз често минавам това кръстовище,но не съм виждал досега катастрофа там.винаги минавайки се намалява скоростта,от където и да идваш,ама някой са камикадзета,само че страдат другите заради това.А за причината и виновния мисля че е форда,защото поршето си се движи на път с предимство ако не се лъжа.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
мотора на каймана е отзад мисля...

Последна промяна от chefito на Сря 05 мар 2008 18:55, променено общо 1 път.
- stinka
- Автомобил: pasat b5 i pasat b3
- Двигател:
?
като гледам ,как го сажалявате жълтурчето - то да му съберем пари на водача да си го ремонтира. и аз минах от там и я видях катастрофата - гледам , че никой не забеляза форда е учебен колеги. от пожарната резнаха вратата да извадят жената в тежко състояние. колкото до набирането на скорост - който се е возил и карал порш ,знае за какво ходи реч .порша нямаше грам спирачен път,не го познавам карача , но на връщане имаше много болтаджии от полицията.
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
Re: ?
stinka написа:като гледам ,как го сажалявате жълтурчето - то да му съберем пари на водача да си го ремонтира. и аз минах от там и я видях катастрофата - гледам , че никой не забеляза форда е учебен колеги. от пожарната резнаха вратата да извадят жената в тежко състояние. колкото до набирането на скорост - който се е возил и карал порш ,знае за какво ходи реч .порша нямаше грам спирачен път,не го познавам карача , но на връщане имаше много болтаджии от полицията.
какьв учебен и каква жена?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
bomber написа:mr_bush написа:Добре защо мислите за Поршето, а не за водача на Форда
В Българие е така
Ето например при пожара във влака вместо да помагат,те снимат клипчета с телефоните....или си спасяват багажа...
бил ли си в такава ситуация ?!
когато бъдеш тогава имаш право да пишеш
клипчето с телефона смятам че е доста след като са изгоряли хората вътре така че не мисля че има смисъл да коментираме точно тази част ..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”