Smoke написа:как така филтъра преди помпата ве chy ?не е ли обратното?потопяема==>нагнетателна===>филтър===>и т.н по къра?
При мен е така-резервоар(барабар с потопяемата анджаклама...нея още не съм я "предобрял"...)-филтър(явно да филтрира мизериите от резервоара...)-помпа-някакъв "вентил" пластмасов (трипътен..."акумулатор" ли е кво ли...?)...оттам ..."по къра"...
Освен това до възд.филтър имам един "клапан" който е с някаква клема(нямам си на идея за кво е)...а..., и още един филтър-за бенз.пари...седи зад и под пасажерския фар....
Малка и стара кола...ама филтри да искаш

Pichaga написа:преди да продам голфа сменях помпата, беше почнала да хвърля масло...пиърбърга обадиха цена от над 200 лева и от симеон взех италиано...ама това преди 2-3 години де

Не разбирам кой знае колко...ама ми се струва че тази която си сменил и мойта са със съществени разлики....
Мойта се намира до задна пасажерска гума...отдолу,заедно с филтър и тая пластмасова джаджа-вентил,клапан...квото ще да е....Представлява едно доста издължено подобие на гоивен филтър,ама с букса за захранване...дава налягане около 1,5 бара...Общо взето си е най-обикновено ел.моторче с някаква перка(турбинка)...като се прецака ще отворя и ще я разгледам!Няма масло,няма нищо...от едната страна смуче-от другата праща към моното...
На мен 3-4 пъти ми е блокирвала до тоя момент...като причината винаги е една-мизерия от бенза....Засега съм и хванал цаката,ако се скапе съвсем-ще му мисля тогава!