По молба ма мой колега:
1. Има ли въпросния голф, ръчна помпа за подкачване на горивото?
2. Има ли бушон, който да изгори и да не подкачва гориво? И ако - ДА, къде се намира бушона
Г2, 1,6Д
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Г2, 1,6Д
ако ел.бушона е здрав подайте директно + от акумулатора към клапъна на помпата и трябва да се чуе едно ЦЪКscuba написа:По молба ма мой колега:
1. Има ли въпросния голф, ръчна помпа за подкачване на горивото?
2. Има ли бушон, който да изгори и да не подкачва гориво? И ако - ДА, къде се намира бушона

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
струва ми се ,че ако има проблем е свързан с връщане горивото в резервоара или дърпане на въздух.напиши точно какъв е проблема.ако е изгорял бушон въобще няма да пали,а както поставяш въпроса май не пали като престои по дълго време.както казваше колегата вентоман трябват ни кристални топки за да помагаме в такива случаи.
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да си провери маркучите на горивопровода-вероятно от старост са се напукали и връща горивото в резервоара.
Проблема е около мястото на стягане /при скобите/.Аз съм се сблъсквал със същия проблем,но при мен напукани бяха маркучетата между дюзите,то се вижда с просто око-беше протекла нафта по двигателя и при първоначално палене се налагаше да въртя по-продължително време.
Проблема е около мястото на стягане /при скобите/.Аз съм се сблъсквал със същия проблем,но при мен напукани бяха маркучетата между дюзите,то се вижда с просто око-беше протекла нафта по двигателя и при първоначално палене се налагаше да въртя по-продължително време.
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Дизелови агрегати”