Спукан резервоар

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Bobo
Автомобил:
Двигател:

Спукан резервоар

Мнениеот Bobo » Съб 05 ное 2005 3:06

От вътрешната страна на десния заден калник имам ПОДМОКРЯНЕ което идва от горната страна на резервоара.Дайте съвет какво да правя,може ли да се залепи,вярно ли е че понякога бензинджията може нарочно да ти направи тая мизерия?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 05 ное 2005 19:45

абе не се ли научихте да пишете за каква кола става въпрос? Или да хвърлям на боб.
Имам цял резервоар за Голф 2 1,6 мотор EZ
Ако е пластмасов заеби лепенето. Пак ще протече.
Ако е ударен отдолу винаги ще капе. Ако е от връзка към гърловината може но не е задължително да капе докато зареждаш, но задължително ще капе докато падне нивото.
Ако имаш филтър отдолу може и от връзката към него да капе или маркуча.
Може и да ти направи мизерия докато слага или вади шланга и пусне бензина поради голяма сръчност

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 06 ное 2005 8:59

Ако колата ти е Г3 имам резервоар за нея.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Нед 06 ное 2005 22:24

При мене бе6е следнот.Копувам си колата, карам си аз и като е по топло времето смърди ли смърди на бензин.Бях се пощурил.Превърнах се в куче.Душех като откачен.Накрая забелязвам една дъпчица не по-голяма от 3 мм.Личи си че е направена за закрпване на нещо си с винт.Та някой много голям жабарски инжинер се е справил с пробиването най-вероятно на гърловината на резервоара.Нямах нищо друго подръка и я запуших с ДЪВКА.После споделих с един приятел дето има сервиз и той каза да не се пезпокоя щото дъвката не се разяждала от бензин.С две думи няма проблем и така да остане.И така и си карам.Но никога не съм зарежал до горе.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 06 ное 2005 22:43

На опела ми преди 5-6 години му се спука резервоара точно отдолу и сълзеше. Отидох при едно приятелче - тенекеджия и пича, за временно ми го мацна с някъкъв кит и каза "карай няколко дни и като си по-свободен, ела да го свалим и оправим" - така и не се освободих - колата я карах 2 години така, после я продадох на един приятел и той все още я кара с така залепения резервоар :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”