ние, че прости не сме ама сме лакоми! Знаеш ли що комисионни са раздадени да не дойдат Vodaphone или Orange! Нали се сещате какво щеше да стане ако раздаваха 6230ски за по 20Евро с/у едногодишен абонамент и цените щяха да са народни. Баницата нямаше да е разделена на три ..
@madmen - знам, въпроса е да им е гадно, че губят позиции първите двама душмани
Ние българите сме си свикнали да плащаме за всичко х3 от реалната му стойност, че един мобилен оператор ли ще ни уплаши? Ай сиктир! Паралии ли сме или какво .. Мислил съм си по този въпрос, колко години ни крадат спестяванията от банките, източваха ДДС-та, пирамиди, далавери, всичко по магазините е три пъти по-скъпо от в нормалните държави и пак успяваме да кретаме. Швейцария била богата държава .. сещате ли се ако не ни източваха толкова години наред по всички фронтове колко напред щяхме да бъдем?!
Някой оглеждал ли се е на какви цени са гумите в Щатите например? Или пък преди няколко дни имах съмнения, че едната ми бобина е взела/дала и проверих колко струва - 120лв е нова, комплект от 4бр. нови в Щатите са $100, което по много груба моя сметка прави 40лв за бройка? Е?
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ГЪЗАРИТЕ ДЕТО ЖИВЕЯТ В НЕЯ! МОНАКО СМЕ ГИ ДРЪПНАЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ С ОБИКОЛКИ НАПРЕД!