относно каското-щети?
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Минава се оглед и гледат за дефекти .. аз незавдох една щета с мисълта че като си подновя каското тогава ще се занимавам ... и оп ... изненадааа... имам описан дефект по колата. Сега ходя за най-дребното нещо, но понеже са ми издърпали 5000лв от сметката и ме е страх ако паднат по надолу да не ми вдигнат колата и ще изчакам да наближи крайния срок на каското и ще отида да завеждам още за челно стъкло и таван. Такаче колега, отдели няколко часа за това и си оправи колата. Пиши че си забелязъл всичко днес след автомивка примерно
Успех !

santo_trafficante написа:минава се оглед след подновяванеchy написа:Че ми обясни...да обясни ми....
ама не написа дали това което твърдиш е вярно...аз смятам че си в грешка![]()
![]()
Cyberloner написа:ако подновяваш каското към същата компания няма нужда от оглед.....
Хора -слушайте човека ...нали с това се занимава....нали има закон за застраховането....Лицензи и други такива....
so.sec написа:
При БулИнс и Булстрад е така. поне при мен винаги е било.
Много хубаво за да е истина братле...
Пример...:
Имам си кола...няма значение каква марка...за 10к.лв по оценка на Шваке..
2 дни до края на каското...поркам си в кръчмето,качвам се в колата и
се закарвам някакси в къщи,като обрушвам кофи и огради по пътя си...колата на мекица...лягам да спя...минава срока,отивам в Булстрад...с талона и прегледа-подновявам каското-давам кинти-те полица....5 дни по-късно закарвам колата на някое поле-разбивам ключалката...абе..."крада си я"...заебвам я там...сутринта се обаждам на куките-пиша я открадната...жалби,дъра бъра....намират я,води се следствие,минава следствието(6 месеца май е най-много)-ЗК ми оправят колата....
Ако си агент-така ли би застраховал колите

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”