И аз да се похваля с Очичките на ГОЛФЕЦА==Ъпдейт от днеска
Честно казано, според мен не му вървят на Голфа Angel Eyes, поне не от този тип. Това си е замислено от БМВ и те си го правят най-като хората. Някак ми се вижда не естествено това, което виждам на снимката. Прекалено големи са фаровете за това изпълнение. За Angel Eyes си трябва съответния диаметър и прочие. Не ме кефи, с две думи, специално на голфа. Сори.
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бате мене си ме кефи а това е най важното а и от днеска голфетката е с решетка с два фара и вервай ми не е моита кола мн по различна е скоро снимкиkam_tod написа:Честно казано, според мен не му вървят на Голфа Angel Eyes, поне не от този тип. Това си е замислено от БМВ и те си го правят най-като хората. Някак ми се вижда не естествено това, което виждам на снимката. Прекалено големи са фаровете за това изпълнение. За Angel Eyes си трябва съответния диаметър и прочие. Не ме кефи, с две думи, специално на голфа. Сори.

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Последна промяна от ANDREYO на Пон 10 мар 2008 21:11, променено общо 1 път.
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Супер е станала 5-та та врата 

Последна промяна от negodnika на Пон 10 мар 2008 21:27, променено общо 1 път.
Както вече казах - грозно му стоят, не знам защо толкова много се натискат да ти лижат гъза, може би заради ентусиазма. Грозното си е грозно, това е! Не ти е хубав голфа с тия фарове, колкото и да ти се ще. Виж на едно БМВ как му стоят ангелските очи и тогава сравни с голфа. При тебе е дърво. Съжалявам, ама не грозното не мога да кажа хубаво!
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ама братле мене не ме Е>Е как стои на бмв по горе казах мене ме кефи а габарита е бонус идеята е че са кристални с кръстачка и това е ,а ти като толкова ги аресваш тия бмв та земи си купиkam_tod написа:Както вече казах - грозно му стоят, не знам защо толкова много се натискат да ти лижат гъза, може би заради ентусиазма. Грозното си е грозно, това е! Не ти е хубав голфа с тия фарове, колкото и да ти се ще. Виж на едно БМВ как му стоят ангелските очи и тогава сравни с голфа. При тебе е дърво. Съжалявам, ама не грозното не мога да кажа хубаво!