Искам да си сложа пластмасов споилер на задното стъкло
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
С черен силикон за стъкла. Предварително обезмасляваш мн хубаво и стъклото и спойлера / местата където ляга към стъклото и ламарината/.
Преди 2 години съм го залепил и не е мръднал. проверявам като се сетя дали не е започнал да мърда.
На спойлера болтовете са на 1 пластмасови планки залепени в приофилиран отвор .С почукване настрани се избиват тия планки с болтовете. Зашкурваш пластмасата къде ще ляга , обезмасляваш , нанасяш силикона и слагаж. Приготви си и тиксо за фиксиране .като го сложиш придържай 20 мин и да си около колата , че да не го хареса някой.
прди да слагаш силикон го постави на мястото огледай внимателно къде ляга, колко застъпва , бележи си с молив. Това ти го казвам за да не плескаш излишно силикон.
Преди 2 години съм го залепил и не е мръднал. проверявам като се сетя дали не е започнал да мърда.
На спойлера болтовете са на 1 пластмасови планки залепени в приофилиран отвор .С почукване настрани се избиват тия планки с болтовете. Зашкурваш пластмасата къде ще ляга , обезмасляваш , нанасяш силикона и слагаж. Приготви си и тиксо за фиксиране .като го сложиш придържай 20 мин и да си около колата , че да не го хареса някой.
прди да слагаш силикон го постави на мястото огледай внимателно къде ляга, колко застъпва , бележи си с молив. Това ти го казвам за да не плескаш излишно силикон.
- uncivilized
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2006
Искам и аз! (без да исках пуснах 2 мнения.Sry)
Последна промяна от uncivilized на Сря 05 мар 2008 22:54, променено общо 1 път.
- uncivilized
kris11 написа:За Гол 3 цена от 10-15 лв до 30-35 лв. Говоря за сенника- спойлер над стъклото .
Иначе имам за Голф 2 спойлер който се закрепва за под долния край на стъклото и има 2 странични ребра.
От каде мога да си купя и аз сенник за голф 3 над задното стъкло?
Никъде в темата не се каза а и аз искам да си сложа

- toti_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- uncivilized
toti_racing написа:Аиде де, не казвате от каде се купува, кажете некой магазин пак ще му измислим как да го залепим!!!!!!!!!!!!!!!11
Именно де!Единствено тук го намерих : http://www.redline-tuning.com/0/avtomob ... nik-3.html ама е 66 лв а съм сигурен че го има по-евтино някъде

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
toti_racing написа:Аиде де, не казвате от каде се купува, кажете некой магазин пак ще му измислим как да го залепим!!!!!!!!!!!!!!!11
Моя го взех от колега от форума. Иначе по моргите - търсене му е майката. Лепил съм го черен силикон за стъкла 3г не е мръднал.
Задължително се обезмаслява и спойлера и участъка където се лепи.
- uncivilized
kris11 написа:toti_racing написа:Аиде де, не казвате от каде се купува, кажете некой магазин пак ще му измислим как да го залепим!!!!!!!!!!!!!!!11
Моя го взех от колега от форума. Иначе по моргите - търсене му е майката. Лепил съм го черен силикон за стъкла 3г не е мръднал.
Задължително се обезмаслява и спойлера и участъка където се лепи.
е да ама ся няма обяви