е защо непуснеме в тунинг раздела отделна анкета във връзка с тази тема,в която всеки да предложи по 3 коли-и накрая някой ще преброи кой колко първи,втори и трети места е получил и ако съответния човек е навит ще отиде-май много не го обясних,ама дано ме разберетеprj57 написа:Някой мод да земе да направи анкета, че колегата ми нема идея как аз също....и да бодне темата горе високо!!!
Така да могат да се дават гласове за евентуални кандидати
Тунинг фест 28-29.06.2008г. писта Дракон!!!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
- Bubo
- Автомобил: Audi S4 Biturbo
- Двигател:
da6o_amvr написа:е защо непуснеме в тунинг раздела отделна анкета във връзка с тази тема,в която всеки да предложи по 3 коли-и накрая някой ще преброи кой колко първи,втори и трети места е получил и ако съответния човек е навит ще отиде-май много не го обясних,ама дано ме разберетеprj57 написа:Някой мод да земе да направи анкета, че колегата ми нема идея как аз също....и да бодне темата горе високо!!!
Така да могат да се дават гласове за евентуални кандидати

- MasteR_G
- Автомобил: AUDI A3 1.8T
- Двигател: AGU 1999
Айде на Тунинг Фестивалааа...колеги какви стана ще избираме ли фаворити от нашия форум ?
Групата от Бургас,да се обади ако ще се събират да ходят,защото аз сега и до тогава ще съм в Бургас...и да се съберем всички и заедно да ходим???!! А ако БУРГАС няма да ходят,може някоя друга група която ще минава през БУРГАС да се обади да тръгна с нея,че сам не ми е интересно
((

Групата от Бургас,да се обади ако ще се събират да ходят,защото аз сега и до тогава ще съм в Бургас...и да се съберем всички и заедно да ходим???!! А ако БУРГАС няма да ходят,може някоя друга група която ще минава през БУРГАС да се обади да тръгна с нея,че сам не ми е интересно

- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
1
И аз ще гледам да доида !
- MomoRacing
- Автомобил:
- Двигател:
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател: