Един съвет относно място на елипси в Голфа

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Един съвет относно място на елипси в Голфа

Мнениеот Nio4ak » Чет 06 мар 2008 13:14

колеги според вас добро ли е това място за колони и харесва ли ви как стоят там изкажете си мненията

Изображение

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 06 мар 2008 13:55

Ами колега ,то на задните кори на друго място не можеш да сложиш елипси.Това е единственото място и стоят добре.
Има обаче едно НО ,защо си решил да ги сложиш на тези кори а не на кората на багажника?

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Чет 06 мар 2008 13:59

POLO PAVLETI написа:Ами колега ,то на задните кори на друго място не можеш да сложиш елипси.Това е единственото място и стоят добре.
Има обаче едно НО ,защо си решил да ги сложиш на тези кори а не на кората на багажника?

еми защото имам Lanzar HR69.3 и JBL GTO927
Изображение
Изображение

Последна промяна от Nio4ak на Чет 06 мар 2008 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 06 мар 2008 14:00

можеш да ги сложиш тама ама май под кората имаше една метална греда дето се маха.

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Чет 06 мар 2008 14:02

Smoke написа:можеш да ги сложиш тама ама май под кората имаше една метална греда дето се маха.

тя се пада по средата ако ги сложа там ще гледам да не я махна да не земат да се раздрънкат корите :wink:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 06 мар 2008 14:07

първоначално мислех моите да ги слагам там...ама ми дадоха кора от ПДЧ и се отказах.само обърни внимание преди да си нарежеш корите щото аз не съм гледал затворено ли става там като сложиш кората или има от някъде да диша.

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Чет 06 мар 2008 14:12

Smoke написа:първоначално мислех моите да ги слагам там...ама ми дадоха кора от ПДЧ и се отказах.само обърни внимание преди да си нарежеш корите щото аз не съм гледал затворено ли става там като сложиш кората или има от някъде да диша.

що го доразгледам но чакам и др. колеги да си изкажат мнението иначе нз къде другаде да ги сложа а 4 на кората не ми се иска :D

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 06 мар 2008 14:16

ако отзад седне някой ефекта ще се изгуби, според мен мястото не е много удачно!

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 06 мар 2008 14:28

nero написа:ако отзад седне някой ефекта ще се изгуби, според мен мястото не е много удачно!

и аз мисля така :) Сложи си само две елипси отзад на кората и си направи предните врати(освен ако вече не си ги направил).Според мен няма нужда от толкова елипси отзад, но ти си знаеш.Иначе за гредата си прав тя е по средата и няма да ти пречи. Не я махай в никъкъв случай защото кората ще се раздрънка яко а и има опасност някой като седне да я счупи.

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Чет 06 мар 2008 14:47

POLO PAVLETI написа:
nero написа:ако отзад седне някой ефекта ще се изгуби, според мен мястото не е много удачно!

и аз мисля така :) Сложи си само две елипси отзад на кората и си направи предните врати(освен ако вече не си ги направил).Според мен няма нужда от толкова елипси отзад, но ти си знаеш.Иначе за гредата си прав тя е по средата и няма да ти пречи. Не я махай в никъкъв случай защото кората ще се раздрънка яко а и има опасност някой като седне да я счупи.

вми на 2вратката и без тва вратите са тежки и овисват а ако сложа и елипсите там... мн не ми се иска
другия варянт е да ги сложа 4те на кората

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 06 мар 2008 15:01

Идеята ми беше друга.Предна и задна линия, тия колони посредата на купето за какво са ти? Намери си оригиналните говорители за джобовете на предните врати и ще останеш приятно изненадан как свирят. Те са с вграден усилвател, но и без него свирят доста прилично.Звука ще ти е по добър ако имаш и предна линия а не само отзад 4 елипси.

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Чет 06 мар 2008 15:13

POLO PAVLETI написа:Идеята ми беше друга.Предна и задна линия, тия колони посредата на купето за какво са ти? Намери си оригиналните говорители за джобовете на предните врати и ще останеш приятно изненадан как свирят. Те са с вграден усилвател, но и без него свирят доста прилично.Звука ще ти е по добър ако имаш и предна линия а не само отзад 4 елипси.

еми за отпред ще ви взема пайнер 13см и ще ги пусна през филтри като среди а на таблото пищялки

Потребителски аватар
CESC
Автомобил: B8 Variant
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот CESC » Чет 06 мар 2008 15:24

аз мисля че там няма да имат достатъчно обем и няма да свирят добре.И според мен там са излишни тези колони

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Чет 06 мар 2008 16:06

CESC написа:аз мисля че там няма да имат достатъчно обем и няма да свирят добре.И според мен там са излишни тези колони

ако там са излизлишни значи на 4врат голф на задните врати са излишни :roll:

Потребителски аватар
CESC
Автомобил: B8 Variant
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот CESC » Чет 06 мар 2008 16:12

Ами да ти кажа,почти излиза така.Защото мястото на моя Г3 отделено за говорители в задните врати е доста по-малко и едни и същи говорители с малко повечко обем (както е на предните врати) се чуват може би 2 пъти по силно.
Абе ако искаш да думка слагай ги :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”