Един съвет относно място на елипси в Голфа
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Един съвет относно място на елипси в Голфа
колеги според вас добро ли е това място за колони и харесва ли ви как стоят там изкажете си мненията

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:Ами колега ,то на задните кори на друго място не можеш да сложиш елипси.Това е единственото място и стоят добре.
Има обаче едно НО ,защо си решил да ги сложиш на тези кори а не на кората на багажника?
еми защото имам Lanzar HR69.3 и JBL GTO927

Последна промяна от Nio4ak на Чет 06 мар 2008 14:00, променено общо 1 път.
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:първоначално мислех моите да ги слагам там...ама ми дадоха кора от ПДЧ и се отказах.само обърни внимание преди да си нарежеш корите щото аз не съм гледал затворено ли става там като сложиш кората или има от някъде да диша.
що го доразгледам но чакам и др. колеги да си изкажат мнението иначе нз къде другаде да ги сложа а 4 на кората не ми се иска

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
nero написа:ако отзад седне някой ефекта ще се изгуби, според мен мястото не е много удачно!
и аз мисля така

- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:nero написа:ако отзад седне някой ефекта ще се изгуби, според мен мястото не е много удачно!
и аз мисля такаСложи си само две елипси отзад на кората и си направи предните врати(освен ако вече не си ги направил).Според мен няма нужда от толкова елипси отзад, но ти си знаеш.Иначе за гредата си прав тя е по средата и няма да ти пречи. Не я махай в никъкъв случай защото кората ще се раздрънка яко а и има опасност някой като седне да я счупи.
вми на 2вратката и без тва вратите са тежки и овисват а ако сложа и елипсите там... мн не ми се иска
другия варянт е да ги сложа 4те на кората
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Идеята ми беше друга.Предна и задна линия, тия колони посредата на купето за какво са ти? Намери си оригиналните говорители за джобовете на предните врати и ще останеш приятно изненадан как свирят. Те са с вграден усилвател, но и без него свирят доста прилично.Звука ще ти е по добър ако имаш и предна линия а не само отзад 4 елипси.
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:Идеята ми беше друга.Предна и задна линия, тия колони посредата на купето за какво са ти? Намери си оригиналните говорители за джобовете на предните врати и ще останеш приятно изненадан как свирят. Те са с вграден усилвател, но и без него свирят доста прилично.Звука ще ти е по добър ако имаш и предна линия а не само отзад 4 елипси.
еми за отпред ще ви взема пайнер 13см и ще ги пусна през филтри като среди а на таблото пищялки
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”