Сега сериозно: Чудя се какъв манияк трабва да си, за да се заемеш с такова нещо. Може и да е от името

vasstop написа:Една седмица плътно от сутрин до вечер (едната вечер то 0:30ч.)
Огромни благодарности на Васето! Колата е съвсем като нова.
А старите неща ще ги продавам, но това в друга тема...
malcho написа:Сега сериозно: Чудя се какъв манияк трабва да си, за да се заемеш с такова нещо. Може и да е от името
www.arenabg.com написа:....и как извадихте и сложихте двигателя без подемник(мисля че така се казваше)
www.arenabg.com написа:vasstop написа:Една седмица плътно от сутрин до вечер (едната вечер то 0:30ч.)
Огромни благодарности на Васето! Колата е съвсем като нова.
А старите неща ще ги продавам, но това в друга тема...
vasso искам да питам ,не беше ли ви тясно в гаража на Васето ,и как извадихте и сложихте двигателя без подемник(мисля че така се казваше)
StreetThug16V написа:Поздравления за успешната трансплантация![]()
Не искам да умаловажавам труда ви, но не мога да не попитам струва ли си цялото усилие за 15 к.с. и 30 НМ отгоре?
Предполагам че не сте имали избор за по-силен мотор или пък АБС не е съвместим с тия скорости?
°niksi° написа: всичко е съвместимо между 2-та мотора. Основният проблем при тази операция е че трябва да имаш "донор" както бе казано по-нагоре. Всичко останало е въпрос на бачкане и време.
vaskoto1 написа:верно е че между 2те коли всико е съвместимо щото ако трябваше и жица по жица да се тегли-питай ме...
ANNIHILATOR написа:Ако всичко накрая тръгне без проблем значи ще има голям проблем...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта