chy написа:Павка,а окачване провери ли?
Ами не съм, в момента съм "зазимил" колата, че стана време за матора...обаче исках да сложа някви 14ки по широчки 185 примерно летни да видя по добре ли ще ми е...
chy написа:ако не си-иди на "шок тестер"...да видят амортисьори,майстор(доверен)-да провери всички гумени неща по окачването....
Добра идея, не се бях замислял. значи този месец ще проверя къде мога да мина такъв тест - кажи колко ти излезнаха Билщайна. искам да я "сваля" малко ... както беше във вица за поло-тата...ще я сваля само с 20-30см

, но това ще стане по нататък, сега задължително ми трябват летни гуми и джанти, според теб какви са най-широките гуми които ще влязат? Искам 175 поне да сложа.
chy написа:Което ме подсеща-иди до "Диана" да ти проверят съосието на гумите...да не би и ти да имаш нещо подобно???А- и спадни маалко гумите....

Тия дни като останат свободни пари ще ги направя тези неща
1) шок тест
2) мостовете
3) да потърся някви джанти по форумите от софия да ги пробвам пък дано нещо да излезе.
Гумите са ми читави - не е от тях 4 чисто нови Фулда Кристал, джантите ги балансираха на миналата есен...
АА и още нещо, извинявам си се сам предварително, но ще си наспамя темата за да не пускам нова, някой слагал ли е на наще таратайки 2F панелен спортен филтър JR, не искам конус, щот' на тая кола ще и стои смешно(но предпочитам конус пред сегашния), но не искам и да ползвам сегашния еърбокс защото е отвратителен - искам да сложа панел JR, някакви идей кой може да ми помогне?