Stenly написа:Трябва и инжекциона. Той дава по големия дебит на дюзите аз пробвах отначало само с дюзи но не става след смяната на инжекциона тръгна колата.
Пууу, от къде да нямеря такъв като са кът.
bbboiko2004 написа:евалата бате имаш вкус![]()
1 бърз въпрос таблото оригиналното ли ще е ? Направо какво си замислил за интериора?
leonardo_vd написа:Имам малък проблем със работата на мотора. Ако някой може да помогна добре е дошъл. Значи всичко си бачкаше перфектно и изведнъж започна да се форсира по-мудно и няма този ряз като преди. Купих нови свещи, а старите бяха черни ??? Мисля че ми понамирисва на бензин отзад от аспуха.
Sachko написа:leonardo_vd написа:Имам малък проблем със работата на мотора. Ако някой може да помогна добре е дошъл. Значи всичко си бачкаше перфектно и изведнъж започна да се форсира по-мудно и няма този ряз като преди. Купих нови свещи, а старите бяха черни ??? Мисля че ми понамирисва на бензин отзад от аспуха.
Съвсем слъ4аино да е преско4ил ангренажния ремък ? докат сте сваляли и ка4вали кутията /при клатушкането и мърдането на мотора насам натам/
Не е трудно за проверка и може с тфа да запо4неш примерно
Bobby_ написа:айде и аз да ти пусна една офертаискаш ли една добавка за предна броня (стои под нея) ББС .... има леки забележки и е бяла.... но пък е от пластмаса и е оригинална!!!
B O B I написа:Много добре става
Да питам и аз нещо в тази машина може ли да влезе друго табло
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта