Колеги, разбрах че след пръскането с чевения спрей жълтите светлини леко ще червенеят. Ако след боядисването на стопа в червено и оригиналната крушка, която би трябвало да е в бяло се смени с жълта, би ли се оправило оригиналния цвят на стопа. Т.е- ще си стане ли отново оранжев, въпреки че е пръснат?
за Голф 4 говоря.
Разкрасяване на стоп - голф 4 - фолио? Как? Какво?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- anastas_mateev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разкрасяване на стоп - голф 4 - фолио? Как? Какво?
chefito написа:Моя фар:
Целта: /използвал съм фара на СТИВИ/
Как да се справя? Някой да го е правил>?
Бе верно е че по жълтите мигачи си личи че голфа ти не е 2004та, ама пък се чудя заслужава ли си това дето си намислил?
- anastas_mateev
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Брат аз истината я знам много добре.
И след известно време ще бъде на мойта гинка.............обаче има време до тогава.
Ето какво стана.
Пръсках от около 20 см обилно да почернеят,след това изсъхнаха и още малко. Така ли трябва? Или първо само малко, да изсъхнат и после повече или пък първо повечко и втория път малко?
На шефито са станали доста добре и каза,че не е квацал много.Кажете къде бъркам? 
И след известно време ще бъде на мойта гинка.............обаче има време до тогава.

Ето какво стана.
Пръсках от около 20 см обилно да почернеят,след това изсъхнаха и още малко. Така ли трябва? Или първо само малко, да изсъхнат и после повече или пък първо повечко и втория път малко?

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
kaiser666 написа:....
Има една зависимост: Ако нанесеш много малко боя повърхноста се матирва ,а ако нанесеш повече от необходимото става лъскава ,но се образуват капки боя и като светне крушката зад мигача става една ужасна грозотия. Търсим средният вариант - намира се само ,чрез пробване (например върху парче стъкло)

В никакъв случей не се опитвай да ги боядисаш от първият път!
Боята се нанася на тънки слоеве през около 15 минути докато получиш желаният ефект. При първото прескане опасноста от разтичане е най голяма , така че първото пръскане трябва да е едва-едва колкто да ги матираш (грундираш) ,а последното пръскане да е по-обилно за да станат лъскави и гладки
п.п. Не се вижда много добре на снимката ,ама май си направил всичко на обратно: Първо си ги залял ,а после си ги матирал

мисля че като им нанесеш 3-4 стънки слоя ще станат достатъчно черни
- kaiser666
[quote="Anbuch"][/quote]
Хммммм да точно така стана.
Нищо утре задните ще ги избацам по добре.
По малко,по малко и ще стане а и задачата ми ще се усложни,защото искам да ги направя да се преливат.
п.п Иначе сега не седят матирано,що годе са добре само от страни е оранжево защото не съм го пръскал много,но утре като си влезе в бронята няма да си личи.
Хммммм да точно така стана.

п.п Иначе сега не седят матирано,що годе са добре само от страни е оранжево защото не съм го пръскал много,но утре като си влезе в бронята няма да си личи.

Вай-вай-вай.... хора без работа!
ако повечето от вас полагаха толкова усилия да си поддържат автомобилите чисти и отвън и отвътре щеше да е много по-добре.... че сте си затъмнили мигачите не личи като колите ви са покрити със кал и смет....
Не визирам никого конкретно, а принципно и общо!
сорри за спама.

сорри за спама.
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
kipi написа:Вай-вай-вай.... хора без работа!ако повечето от вас полагаха толкова усилия да си поддържат автомобилите чисти и отвън и отвътре щеше да е много по-добре.... че сте си затъмнили мигачите не личи като колите ви са покрити със кал и смет....
![]()
сорри за спама.
Аз си я мия през 4 дена

- kaiser666

Стоповете станаха точно както исках.

Малко е кривичка,но и това ще се оправи.

Последна промяна от kaiser666 на Вто 11 мар 2008 14:55, променено общо 2 пъти.