mod edit: dobrinb
Как ремонтирах Полото.
- 
				jabeto
 - Автомобил:
 - Двигател:

Как ремонтирах Полото.
Колеги най сетне си оправих полото след като го бях блъснал.Искам да изразя специални благодарности на spidergb,който ми помогна да си намеря мякой от по трудните части.Останами само решетката м-у фаровете ако някой има 2ра ръка нещо да пише.Пращам и няколко снимки на колата . 
 Между дръгото вчера сложих и спортно окачване.На снимките е още с нормалното.Поздрави

- Anbuch
 - Полохолик
 - Автомобил: VW POLO 6R
 - Двигател: CGGB 2010г
 - Контакти:

spidergb написа:Еееееееепа дур де ся за ножа ли са фанахте вий напраооо убихте всичко в него ся сигорно съжелява че е пуснал тема аааааааааааа![]()
не бе човек , просто искам да сложа нож от Ибиза (много ми харесва) ,обаче той пасва на широките брони 1:1 ,а моята е тястна и затова питам .Сега разбрах със сигурност ,че ще трябва да го режа отстрани ако запазя тястната броня ,а и виждам ,че на широката има жлеб ,а на тясната не.
Виж тази тема : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... =%ED%EE%E6
А за решетката имам и отдавна му пуснах лично ама не го е отворил още
- spidergb
 - Автомобил:
 - Двигател:

ok Anbuch ако ножа на Ибизата става на широката броня 1:1 е лошо за тебе. Понеже аз съм с нож от старата броня и на новата освен че ми иде с около 6-7см по къс ами и извивката и самите щипки не пасват за това малко съм по срязал 
  и при jabeto е същият проблем но май го е оправил както го посъветвах димек на ибиза ножа 6ти дойде по дълъг трябва рязане и запояване с поялника няма как

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”