Значи шумът немога да го доловя дали идва отпред или отзад .... появява се само когато съм в задръстване и се влачи колоната т.е. когато съм на 1 и/или 2-ра скорост .....шумът се появява веднага щом отпъсна съединителя и изчезва веднага щом пипна педала на спирачките .... освен горно изброените моменти към тях приспадам и бавен ляв завой . Шумът наподобява се едно джантата ми е крива и опира в спирачния диск и шума не е цяло оборотен а само на половин ..... ( ако мога така да се изразя - скръц/скръц циклично повтарящ се ) Джантите са прави и нямат кривини .... при движение на скорост пума го няма ... Ако има значение съединителя е заминал почти и задните накладки и те така (с барабани съм) но накладките скърцат по друг начин ..... Немога да си обясня от къде идва изобщо този звук .... които понякога е дори по силен от доста силна музика в колата . И още една добавка че не е постоянен т.е. не винаги го прави това колата ...
Помощ защото звука е доста притеснителен и дразнещ .
Шум - подскърцване
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
magiosnik^ написа:на ляв завой се натоварва десен лагер и обратно ,.. може и да са лагери ,.. но погледни си все пак и спирачната система ,.. може да задържа някое цилиндърче беше ми се случило преди години и все подритвах спирачката да не ми стърже
пиши после ако се справиш с проблема да знаем от какво е било
в случай че спирачките задържат защотото и други хора имат такива съмнения .... каква е процедурата по спирачните апарати ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”