Как ремонтирах Полото.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Чет 06 мар 2008 23:13

chy написа::офф
spidergb-това няма да стресне и уплаши Наско...той е сръчен и изобретателен...
Цял ден си игра да си прави "Бедлуук" на старото...накрая не му хареса и го махна!Човека е изобретателен-нямай съмнение в това...щом го е замислил-значи ще го направи
:bowdown :bowdown

За толкова време съм се обедил в това и не споря но за мен няма смисъл да се преправя ножа от ибизата понеже не е изцяло плътен като на половера т.е. няма да стане така здраво. Пак неказвам че няма да го направи перфектно но се пак това е най-уязвимата част от автомобила а и доколкото познавам хасково дупки и легнали полицаи не и липсват, особенно по 2-та пътя до поточето им(за тях е река метър на метър е се пак :lol: нищо лично)

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Чет 06 мар 2008 23:18

BoJleH написа:Какво му е лошото не разбрах аз...не е ли по-лесно да изрежеш по-дългото от колкото да се чудиш как да удължиш по -късото :roll:

По принцип си прав но кажи според теб кое ще стане по здраво давам ти пример с желязо за да придобиеш по голяма представа. Та ако завариш 2 части от плътно желязо да речем със широчина 8см и 2 части желязо пак със същата ширана но цялото разпробито със свредло кое ще е по яко заварено?

jabeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jabeto » Пет 07 мар 2008 0:31

Така колеги от критики не се обиждам.Колата е на 115000хил. по километража иначе в действителност никой не знае.Волана на мен лично ми харесва но всеки си има предпочитания.Ножа както забелязахте е от тясната броня.Там педала на спирачката сега като ми казахте сега виждам че нещо е настрани.Парите за бронята аз както и колегата сме дали 83лв за броня и 160лв за решетките по нея иаз лично 50лв за боядисване.А удара беше отпред откъм шоф.страна ремонта си го правих сам.Дал съм100лв за капак 40лв за калник 60лв за маска и 70 за основата за бронята(гредата)икам 140 за стъклото.120 за фар ел. 15лв за мигач имаи е това. Също така затъмних и стоповете.Сега ще си взимам резонаторно гърне на местото на задното ще го слагам да поизвади звук :D

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Пет 07 мар 2008 0:33

Friday
Абе защо ме караш да мисля в малките часове на деня :lol:
Много се отклонихме от темичката на колегата май. Който и да е варианта,става, но с преправяне,стига да не си с две леви.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пет 07 мар 2008 8:54

въпрос? :
Колко е голям бас-а? Какви са размерите на касата?

Аз също съм решил да слагам такова нещо от зад, даже правя разни сметки ама сега като видях реално колко място заема се уплаших! :shock
Аз правя сметки за 10-ка, ако твойто и то е 10-ка, направо ... незнам ще трябва да премисля всичко.

jabeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jabeto » Пет 07 мар 2008 12:09

Спокойно колега баса е 12-ка а кутията е около 50литра.Абе и с десетка да си пак горе доло половината багажник ще ти отиде за музика :)

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пет 07 мар 2008 14:13

jabeto написа:....А удара беше отпред откъм шоф.страна ремонта си го правих сам.....

Личи си...но много добре си го направил :!: :!: :!:
Много тенекиджии биха го направили така,ама и пари щяха да вземат...
Имам впредвид минималното отклонение м/у капака и ръба на калника(над фара),маската и малника...а също от снимката ми се струва че капака е ръба на калника изкача над ръба на капака(в проекция-над гумата...незнам дали ме разбра....)
Браво-много добре си се справил... :wink:

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Пет 07 мар 2008 14:19

Jabeee кати си бил с тясна броня преди случайно да имаш и да е здрава пласмасовата решетка от бронята???

jabeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jabeto » Пет 07 мар 2008 16:23

За съжаление при удара се строши на няколко парчета и не съм се занимавал да я събирам.Съжалявам. :(

pas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pas » Пет 07 мар 2008 18:10

колега за какво ти е втора употреб . и аз имах леко ударче решетката се счупи и си купих нова за 23лв. не еоргинална ама пасва без грешка,а колицата си я прави както ти харесва на теб --супер е!

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Пет 07 мар 2008 18:23

браво колега
евала много добре си я направил
ама така си е най- добре
само гледай много ботевградчани да не видят темата, че ще ти запалят телефона :lol:

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Пет 07 мар 2008 21:54

suggar написа:Jabeee кати си бил с тясна броня преди случайно да имаш и да е здрава пласмасовата решетка от бронята???

Ееееееех да знаех че търсиш аз имах от старата броня ама я подарих

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”