Питане за фарове на Пасат В3
- MADZABAR
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за фарове на Пасат В3
Захванал съм се да си слагам релета на фаровете, но един приятел който има Рено меган и също наскоро си слага релета ми каза че на неговата кола като светне дългите не изгасва светлината на късите, та си мисля дали да не си преправя схемата за релетата така че като включа дългите да не изгасва светлината на на късите. ВЪПРОС да не прецакам така нещо по фара или да не свети добре??????
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами ти ако се решил можеш да го направиш.По принцип тогава мощността е 55+60W = 115W .Досега най-мощните крушки,които са слагани на Пасат В3 са 90/100W и колегата казва,че няма проблем.Предполагам че няма да имаш проблем - при дълги колата се движи бързичко обикновенно и фара се охлажда.Ефект ще има - късите светят близо пред колата а дългите далеч.Така ще имаш по-добра видимост и на далеч и на няколко метра пред колата.
Само си сметни добре новата инсталация за да няма изненади.Това са 115W + 115W = 230W което са си около 20А
Имай го в предвид при реализацията - предпазител около 30А и мощнички релета.Както и допълнителен кабел със сечение 4мм2 (аз с такъв го изпълних и сложих доста резерва именно ако се случи да светят късите и дългите заедно).
Успех!
Само си сметни добре новата инсталация за да няма изненади.Това са 115W + 115W = 230W което са си около 20А

Успех!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
fadulof написа:Да за в3 , обаче са като на bmw-3 .Аз щях да ги показвам на снимка,ама нещо нестана номера.
Такива ли са?
http://forum.vwclub.bg/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=2122
Питай batmilko