http://standartnews.com/archive/2005/11/08/index.htm
Имало някакви програми във Франция след някакви бунтове през 80-те години на миналия век по-който им отпускали пари..... и с течение на времето напрежението поспаднало... и поспаднало и отпускането на пари ........ иии хората изперкаха ....... и искрата на всичко това, някакви умни хлапета дето се скрили в трафопост..... кой се крие в трафопост в тъмното бе братче ....?!?!?
В европа взеха да изперкват
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
то не е хубаво така да се говори, но нека им е на франсетата, пълна е държавата им с араби и негри, ползват се с какви ли не привилегии за работа, осигуряване помощи и т.н., а за нас белите от бедните държави ни гледат все едно сме им изяли шпековия салам и ни гонят, не дават работни визи и т.н....е сега братя французи видяхте как тия дето ги хранехте ви изядоха ръчиката...апропо париж е пълен с негра и арабели
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
абре какво говориш аз повече в марсилия няма да стъпя каквото и да ми говорят
то в филиповци е по-спокойно
докато си влизахме в хотела полицията смачка 40-50 циганина на площада отпред е те такъв въргал не бях гледал и по стадионите
после питам тоя на рецепцията дали е безопасно да се поразходя да потърся нещо за ядене и той ама един възмутен
АМА моля ви се ние сме на централната улица на марсилия
АКО нещо стане полицията ще ви помогне
(НЕ КАЗА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ СПОКОЙНО А АБЕ ЩЕ ВИ СПАСЯТ КОЖАТА)
излизам аз в 22:00 нищо не работи само дюнери всичко е с капаци решетки
само араби и негри
вървиме (бързичко) към един дюнерджия
на отсрещния тротоар бам некъв гепи чантата на едно момиче аз почнах вече да гледам страшно тия тримата негри срещу нас
обаче онова момиче като се развика баща ми е еди кой си оня спря
дойде върна и чантата извинява и се оная му крещи как ша го намерят в морето... бррррррррррррр казвам ви най-ужасното преживявяне беше това!!!
то в филиповци е по-спокойно
докато си влизахме в хотела полицията смачка 40-50 циганина на площада отпред е те такъв въргал не бях гледал и по стадионите
после питам тоя на рецепцията дали е безопасно да се поразходя да потърся нещо за ядене и той ама един възмутен
АМА моля ви се ние сме на централната улица на марсилия
АКО нещо стане полицията ще ви помогне
(НЕ КАЗА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ СПОКОЙНО А АБЕ ЩЕ ВИ СПАСЯТ КОЖАТА)
излизам аз в 22:00 нищо не работи само дюнери всичко е с капаци решетки
само араби и негри
вървиме (бързичко) към един дюнерджия
на отсрещния тротоар бам некъв гепи чантата на едно момиче аз почнах вече да гледам страшно тия тримата негри срещу нас
обаче онова момиче като се развика баща ми е еди кой си оня спря
дойде върна и чантата извинява и се оная му крещи как ша го намерят в морето... бррррррррррррр казвам ви най-ужасното преживявяне беше това!!!
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз на таа френска тема мисуа си затраа, по съвсем убясними причини
... саму искам да каа, че т.нар. цивилизовани европейци дет са праат ма на ноу утворени към светъ, и цивилизовани, и либерални, и кво ли още не ... еле па в "Меката" на свубудата ... ма изобщу не са такиа, квит си ги престаа по-голямата част от нашия народ ...
... аз затуй са дразна, кат чуя някой, ма са съсипва от хвалби за въпросните западноевропейци, айде нема и нужда, кат са толкуз хай защо са ся теа размирици насред стария и тъй цивилизован континент ...
... иначе знаят да ни даат препоръки и ни критикуват, как да живейм в мир с малцинствата, я да земат първу са пугледнат, щот ний въпреки тежкото историческо наследство, в днешно време нямаме някви особени проблеми с турското малцинство или с циганското или арменското или еврейското ели коет да е другу (и дано да няяме) ...
... дан гуворим, че шей дубре да им напомним, че ний сме единствения народ спасил българските евреи през втората световна война
благодаръ за вниманиету

... аз затуй са дразна, кат чуя някой, ма са съсипва от хвалби за въпросните западноевропейци, айде нема и нужда, кат са толкуз хай защо са ся теа размирици насред стария и тъй цивилизован континент ...
... иначе знаят да ни даат препоръки и ни критикуват, как да живейм в мир с малцинствата, я да земат първу са пугледнат, щот ний въпреки тежкото историческо наследство, в днешно време нямаме някви особени проблеми с турското малцинство или с циганското или арменското или еврейското ели коет да е другу (и дано да няяме) ...
... дан гуворим, че шей дубре да им напомним, че ний сме единствения народ спасил българските евреи през втората световна война
благодаръ за вниманиету

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”