Ами за сега нищо втора употреба не съм слагал, но за стария собственик и аз не знам ... и аз боб ще трябва да хвърлям ... Казаха ми, че най вероятно е от катализатора, но се чудя дали да го махна.
Вашите предложения и предположения какви ще са?
Катализатора може да бъде причина, но той лесно се проверява - на канал като го удариш с длан отдолу не трябва да дрънчи. Същото се отнася и до гърнето - ако няма изгнили прегради.
И аз мисля ,че се чува от гърнетата някаде , при мене е сащото на 2200 оборота когато карам , а когато съм спрял на около 3000 се чува ,иначе гърнетата лъщят ,то е като дрънчене на тенекия от вибрация!
за тези вибрации или каквото е там и аз ги имам на полото появявят се някъде на 2500 оборота но на мен май е защото ми е изтърбушен катализатора и вътре е кух моето е дизел 96 г
пичове, почети гарантирам че това не е от катализатора, защото аз моя съм го махнал и съм сложил една куха тръба за заместител, но може наистина да е от гърнето,защото и моето отвън е едно лъскаво, а последния път когато го свалих изтърсих 100 гр шлака от него,като от заварка.Някой проверявал ли е при тези резонанси ,дали меката му връзка към катализатора си вибрира.защото моята направо имам чувсто че при оборотите при които се чува този шум,ще хвръкне