Значи въпросът ми е ... когато запаля колата ... и тръгна ... в таблото се чува едно виене ... обаче виенето го има само когато педала на газ-та е отпуснат при подаване на газ виенето изчезва ... Не се чува като излезеш от купето ... има го само вътре . От какво може да е ... звучи като някакъв електромотор ... ( това при изгасен климатроник). Виенето го има какво в движение така и на място като даваш и отнемаш газ. ?
Благодаря предварително .
Виене от таблото
-
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен вие нещо като отпуснеш газта.
Аз си мислим,че е или маслената помпа или помпата на хидравликата
.
Като измяука тотално някоя от двете поне ще разбера откъде е виенето и ще взема мерки - големио чук и вълшебните думи...шег се,засега не съм установил точно къде е причината,но силно се съмнявам в хидравличната помпа.
Стрелките на изцяло електронните табла жужат...моторчето на датчика на вътрешната температура и то жужи...Гоуф.
Аз си мислим,че е или маслената помпа или помпата на хидравликата

Като измяука тотално някоя от двете поне ще разбера откъде е виенето и ще взема мерки - големио чук и вълшебните думи...шег се,засега не съм установил точно къде е причината,но силно се съмнявам в хидравличната помпа.
Стрелките на изцяло електронните табла жужат...моторчето на датчика на вътрешната температура и то жужи...Гоуф.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”