Проблем със съединителя B5

Техническа и сервизна информация за Passat
Genadiy
Автомобил:
Двигател:

Проблем със съединителя B5

Мнениеот Genadiy » Съб 08 мар 2008 8:31

Здравейте колеги,та ето започнаха и моите проблеми...вчера ми сменяха семерингата на коляновия вал...не знам дали правилно го казах но става въпрос за семерингата дето е пред скоростната кутия..та свалиха ми кутията,смениха семеринга(той вървял заедно с цялото капаче) и после съединителя взе да буксува и мирише на феродо не е истина направо...Днес отново ще свалят кутията да гледат какво става...Та въпроса ми е от какво може да се получава това буксуване?Преди да свалят кутията намаше такова нещо..Дали майсторите са объркали нещо?Още нещо...казаха ми че феродото ми е на 60% и аз реших да не го сменям а да си оставя старото.Дайте съвет или идея какво може да се е получило.... :?:Става дума за колата от подписа ми..

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 08 мар 2008 9:16

Хм, от какво ли може да е...
Тъп въпрос. Щом преди намесата на "майсторите" го е нямало проблема, а след това се е появил, много ми е интересно от какво може да е! Дали майсторите са объркали нещо?!?

Genadiy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Genadiy » Съб 08 мар 2008 9:23

колега trunner,определено са объркали нещо...въпроса ми е какво може да е?след като съединителя е саморегулиращ се....Така проблема се реши...нов комплект съединител на LUK,и колата върви като нова.Моля заключете темата!

Върни се в “Passat”