Здравеите на всички тук!!! много полезни неща сьм научил за моят GOLF III от тук.Сега прегледах форума но не открих подобен на моят проблем-а вчера щях да се пребия.Накратко:преди месец започна да ми гасне-падат и оборотите и на газ и на бензин-особенно след изключване от предавка.Многочесто падат до 200-300 и сами се укротяват на 800.На спокоен ход нямаше проблем!Смених свещите-старите бяха на >50000км.С новите е същото-минах стенд-нямало провлем, но де факто има същия проблем.Ламбдата е сменяна преди 18 мес-казаха,че не е от нея-абе всичко било ОК!!!!!А вчера по врема на път изведнъж на скорост и се вдигнаха оборотите и само дето не се забих в скалите!!!!!!!!!При изключване от скорост оборотите се менят от 400-2200.Прибрах я в гаража и ме е страх да я изкарам.Моля за съвет!!!!!!
двигателя е 1800/90hp
обороти-проблеми
-
- Автомобил:
- Двигател:
обороти-проблеми
Последна промяна от mariand75 на Вто 20 ное 2007 13:34, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
hi!!!! ne sum otgovoril ,zastoto vse oste ne sum opravil golf-a!!! i na men razni maistori mi kazaxa 4e e ot droselova klapa ama nikoi ne se naema da q opravi! za tova sega q karam samo na gaz-po-dobre mi vurvi.ste q vodq na doktor v sriviza,kudeto sa mi montirali gazovata i ako stane sled tova ste vi pisa-i za me e udovolstvie da obmenim info!!!!!!!!

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
mariand75 написа:hi!!!! ne sum otgovoril ,zastoto vse oste ne sum opravil golf-a!!! i na men razni maistori mi kazaxa 4e e ot droselova klapa ama nikoi ne se naema da q opravi! za tova sega q karam samo na gaz-po-dobre mi vurvi.ste q vodq na doktor v sriviza,kudeto sa mi montirali gazovata i ako stane sled tova ste vi pisa-i za me e udovolstvie da obmenim info!!!!!!!!![]()
![]()
След това се научи да пишеш на кирилица......и да уважаваш питанията на колегите с какъв ДВг си.....
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”