Силен удър предна дясна, последствия....

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Силен удър предна дясна, последствия....

Мнениеот Batmirko » Пет 07 мар 2008 15:07

Здравейте колеги, вчера на влизане в ПЛд, се изтропах в една яма - изкривих джанта, на гумата излезе фуска (след изправяне), много тропа ходовата част като мина през неравности, амортисьора в един момент държи, в друг не мога да я натисна... :cry:

След 5 часово ходене по мъките днес (ДЗИ, КАТ) си пуснах молба за ПТП постановление, която ще излезе в понеделник и в ДЗИ ме чакат с нея ( ДЗИ ми заявиха че ще платят ремонта на джантата и гума, но за ходавата част много съмнително да платят нещо)...

Бумбето е изскочили нагоре спрямо другото, какво е вашето мнение като чаркове за смяна, и има ли смисъл да мина на стенд преди да ида в ДЗИ за да им дам списъка ( така и така нищо няма да направят по ходовата ми се струва)...

Благодаря за мненията в аванс :roll:
удЪр? mod edit: vaskoto1

Последна промяна от Batmirko на Съб 08 мар 2008 19:56, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Пет 07 мар 2008 15:09

Трябвало е да викнеш КАТ на място друже,най вероятно ще ти го заковат застрахователите :twisted: .Но нищо не ти пречи да опиташ това със стенда :wink:

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Пет 07 мар 2008 16:07

КАТ знам че като ги викнеш пишат АКТ за "несъобразена скорост" - Ета тва е България друже :lol:

Потребителски аватар
pecko1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pecko1 » Пет 07 мар 2008 22:21

Според мен нищо няма да ти дадът.

Djivotnooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djivotnooo » Съб 08 мар 2008 11:42

По пътя Елхово-Ямбол вечерта (ноември месец 2007) се прибирам с моя Пасат Б4 който е със 15 цола OZ и със 205/50/15 гуми (Firestone model: FireHawk)и след като от пътното са изрязали асфалта и не са сложили никакви означения че има дупки а имаше и мъгла , карахме в колона сас някакви тирове и други коли и изпреварването беше невъзможно ... минах със 65 през изрезката на исфалта и резултата беше - предна лява гума със 5 см. цепка съответно и джантата изкривена , задна лява гума здрава но джантата леко подбита :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :x Откаде да си търся парите за гума и изправяне на джантите .... както казаха по горе най много да ме глобят за висока скорост..., Тези винетки закакво ги копуваме да си ТРОШИМ колите .... Плюя на "ДЪРЖАВАТА"

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Съб 08 мар 2008 14:04

Бях на стенд днес: НОВ комплект амртисьори ще решат проблема :cry: , и тампоните горе ще сменя, и без това бяха тръгнали..

Сега остана да намеря тема за амортисьори... Searching...

Djivotnooo Истината е че ще минавам на 55 гуми като изтъркам тези... няма спасение :x

Трябва с колегите от Плд. да направим едно хубаво шествие, защото това е подигравка, сменят настилката на един от мостовете вече 5 години сигурно!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Извинявам се за ОФФ-а

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Съб 08 мар 2008 16:35

Е че от къде на къде ще пишат актове, не стига че пътищата видимо са в отчайващо състояние ми и да пишат? :evil: При това като ги викнеш на място те не трябва ли точно това да видят, състоянието на пътя и последиците. Това с изрязването на определни участъци и оставяне на яма не е сефте! Сигнализация в повечето пъти няма! И друго, не всеки кара с 65 :idea:
... Българска му работа :twisted:

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Съб 08 мар 2008 16:41

Пародия колега, една голяма пародия, няколко познати изпищяли с актове познавам :) управията е с калашника в Парламента ("помярника"), лошото е там заседават само 5-6 човека и няма да има ефект :lol: :lol: :lol:

Амортисьори се спрях на Монро Газови... дано всичко утихне след тях :roll:

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Съб 08 мар 2008 17:35

А бе от тия пьтища и 55 не те спасява.Карам с такива и си поорьфах джантите за нула време,просто нашите пьтища са трагедия.Ти за Пловдив говориш-там нищо не е в сравнение сьс София...

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Съб 08 мар 2008 19:22

Batmirko написа: управията е с калашника в Парламента...
е това ми хареса!
Звучи грубо но е повече от вярно, до сега само дето никъде никой не е взел тези мерки
Както каза клегата опредено и 55 няма да е решение. Не се ли внимава...
Решението е да се вземат мерки и да се оправят пътищата, тва е!
В крайна сметка ми е интересно какво стана с ДЗИ? Поне на тези застраховки в днешно време може ли да се разчита?

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Съб 08 мар 2008 19:36

Ще пиша в понеделник като си взема Протокола от Кат, какво ще покрият.
Амортисьори че ще си купувам сам май е ясно :cry:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”