Би трябвало да добавиш и КЪСМЕТ,щото като ходих да правя реглаж на Рено-на едно гаджеpasatco написа:СБА Младост 3 тел. 77 22 17, раб. време от 8,30 до 17,00ч. и успех!
Някой да помогне- телефони на сервизи в Младост
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- xaoccc
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1992
V D&N Auto -Младост e скъпо, освен това не са много добри. Миналата година есента колата ми ( Golf 3 1,6 75k.c.) грееше. Закарах им я и им казах че грее, че е най-вероятно от термостата и да я оправят.
Отивам на другия ден - всичко ОК ми викат, не било термостат, било датчик. Пренастроили били датчика да включва перката на по-ниска температура (88 градуса). Първо, перката продължи да си се включва на 100 градуса, което е безмислено, второ - пак загрява. Трето - така и не пипнаха термостата.
Днес мисля да сменям термостат, да изчистя радиатора от боклуци и ако това не помогне не знам.
Отивам на другия ден - всичко ОК ми викат, не било термостат, било датчик. Пренастроили били датчика да включва перката на по-ниска температура (88 градуса). Първо, перката продължи да си се включва на 100 градуса, което е безмислено, второ - пак загрява. Трето - така и не пипнаха термостата.
Днес мисля да сменям термостат, да изчистя радиатора от боклуци и ако това не помогне не знам.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”