landikar ............ почивай в мир приятелю !!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
stanko_g написа:токущо показаха репортажа по нова телевизия,всички са били пияни одарили се в стълб и шофьорът и пасажерат са загинали а с травми са 4-мата който са се возили отзад...
В краката на шофьорът имало ботюлки уиски и разни други![]()
![]()
![]()
стана ми много криво
Това с ботилките малко не ми се вярва ,но както и да е... Жалко за хората

кофти е -да,но можеше да е по-зле...примерно срещу субаруто кара млад шофьор качил жена си и малкото си дете ... при удар примерно както твърдят с 130 км/ч и без спирачен път какво ще стане с това семейство.някак си по всички форуми дето сте дали линкове се премълчава факта ,че от автомобила изпадали бутилки с твърд алкохол...а и останах с впечатлението ,че този инцидент е станал в населено място....
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Gigabyte написа:stanko_g написа:токущо показаха репортажа по нова телевизия,всички са били пияни одарили се в стълб и шофьорът и пасажерат са загинали а с травми са 4-мата който са се возили отзад...
![]()
![]()
стана ми много криво
кво не ти се вярва като дадоха бутилката уиски - черен джим бийм

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Gigabyte написа:stanko_g написа:токущо показаха репортажа по нова телевизия,всички са били пияни одарили се в стълб и шофьорът и пасажерат са загинали а с травми са 4-мата който са се возили отзад...
![]()
![]()
стана ми много криво
кво не ти се вярва като дадоха бутилката уиски - черен джим бийм
JACK DANIELS имаше една бутилка до колата но може да е от някоя кофа за буклук .. не вярвам да е така но все пак..
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Не разбрах само това, че щом си караш алкохол в колата задължително трябва да си пиян на кирка. Някой бил ли е там? Някой пил ли е с тях? Как може с лека ръка да се твърди подобно нещо?!?
Може би са тествали покойниците с дрегер? Как пресата така бързо разбра, че компанията е поркана...
Не познавам колегите, но новината е неприятна. Никой не заслужава подобна участ! Случилото се е необратимо и нека поне запазим паметта им чиста.
За мъртвите или хубаво или нищо!
Може би са тествали покойниците с дрегер? Как пресата така бързо разбра, че компанията е поркана...
Не познавам колегите, но новината е неприятна. Никой не заслужава подобна участ! Случилото се е необратимо и нека поне запазим паметта им чиста.
За мъртвите или хубаво или нищо!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”