Пак за водата в купето :(

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MartonDjitzu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пак за водата в купето :(

Мнениеот MartonDjitzu » Пон 07 ное 2005 9:12

Привет на всички
Проблема е като споменатите преди време. След като вали дъжд, се сабира вода под постелката, зад шофиора.
Мнозина от вас ще кажа да потарся подобни теми във форума.
Да - направих го преди време. И подлепих найлона под кората на вратата. Какво ти подлепяване, направо го смених с нов.
Само 4е не се полу4и.
Самнявам се само проблема да не е в следствие от това че подмених преди време пласмасовите прастенчета които са на в/у ограничителите на вратите.
Ще се радвам ако някой може да ми помогне. :)

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 07 ное 2005 9:34

Огледай колата отдолу внимателно. При мен е от това... след малко оффроуд каране :lol:

Потребителски аватар
MartonDjitzu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MartonDjitzu » Пон 07 ное 2005 10:27

Гледах я внимателно.
Нищо и няма. :?

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Пон 07 ное 2005 20:33

пасатите отдолу са с много дебел слой шегрен има няколко вида грунд и преди да се нанесе шегрена има парафин трудно би влязла вода освен ако не си ударил отдолу и от удара да се е разкъсал защитния слой иначе от вратите ти е според мен проблема огледай уплътненията на стъклата да не са заминали найлона вътре как е и дали всички штипки са ти здрави на корите айде успех;)

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пон 07 ное 2005 23:44

Значи преди време бях писал някъде но пак ще пиша.Аз съм с голф 3 но разликата е малка.При мене се пълнеше в краката на навигаторското място.Умрях си от мъкадокъто го намеря откъде е.При мене беше действително от скъсан найлон.Два пъти го лепих и на втория път стана.Аз в интерес на истината нито бях питал нито чел.Но взех вдигнах одолу тапицерията и след поредното пълнене проследих образувалите се каналчета.
Ако се пълни а не само мокри значи е или найлона или уплатнение на врата.Ако само мокри може да е паднала тапата на дъното и да влиза оттам.Брат ми е с пасат и скоро ми се плачеше че му бил мокър предпазния колан.Какво бих направил аз.махам кората и тапицериятана прага на вратата откъдето се съмнявам че влиза водата и примерно наръсвам с някаква пудра за да видя откъде влиза водата.Ако след дъжд там няма следи от стекла се вода.търсиш проблема на друго място като си сигурен че не е от тази врата.

Потребителски аватар
MartonDjitzu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MartonDjitzu » Вто 08 ное 2005 9:30

За найлона това го четох преди време, и два пати го отварях да видя дали си е на място, саответно като не беше
го смених направо с друг. Тапата дето е на пода и нея я прегледах, там си е, и е добре.
Пак пускаше.
Махнах абсулютно всичко дето е ватре в купето. Затоврих вратата, и аиде на мивката да зяпам.
Тече точно посредата от мястото кадето се допират врата и прага.
Ама си тече прилично, като ракията като я вариш на казана. :(

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 08 ное 2005 15:27

MartonDjitzu написа:За найлона това го четох преди време, и два пати го отварях да видя дали си е на място, саответно като не беше
го смених направо с друг. Тапата дето е на пода и нея я прегледах, там си е, и е добре.
Пак пускаше.
Махнах абсулютно всичко дето е ватре в купето. Затоврих вратата, и аиде на мивката да зяпам.
Тече точно посредата от мястото кадето се допират врата и прага.
Ама си тече прилично, като ракията като я вариш на казана. :(

Братче, и при мене тече ама точно от там където каза - по средата на прага между него и вратата... и като е на автомивка, тече та мамата си трака... и аз само сменям парцали като луд, щото незнам кво да правя... като разглабях вратата не успях да стигна до тоя найлон, щото щяха да ми се прецакат щипките (една част вече се прецакаха, та не искам и другите да съсипя)... явно при Васко ще трябва да ги караме нашите каруци, да ги прегледа...

Потребителски аватар
MartonDjitzu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MartonDjitzu » Вто 08 ное 2005 15:51

Е значи все пак не сам единствения с тоя проблем.
:shock:
Почнал бях да си мисля че сам някакво изключение. :?

Иначе... ако имах време, със сигурност до сега да съм изтарчал за консултация.

Потребителски аватар
MartonDjitzu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MartonDjitzu » Вто 08 ное 2005 15:56

Е значи все пак не сам единствения с тоя проблем.
:shock:
Почнал бях да си мисля че сам някакво изключение. :?

Иначе... ако имах време, със сигурност до сега да съм изтарчал за консултация.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Вто 08 ное 2005 17:05

Като си бил в колата вратата с кората ли беше или без.В смисъл такъв да изключиш напълно прпуск през найлона.Щото и аз така си мислех че съм го залепил, но уви.Пак свалях и втория път го залепих.И си огледай много сериозно гуменото уплатнение между вратата и купето.Откъдето и давлиза се стича и отива на това място между вратата и прага.След това прехвърля прага и вътре.Това е.От тук нататък сте вие.

Върни се в “Passat”