Ремък, ролки, водна помпа, масло, филтри, преден десен амортесьор, комплект съединител. За труда ми взе 200лв., а частите са поръчани от Порше
Голф 4 TDI 110 коня - колко струва смяна на съединител?
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DaveGahan
- Автомобил:
- Двигател:
в Ауто Хит - Бургас цената на демферен маховик за мойта кола е 740 лв. , притискателен и феродов диск общо 510 лв и другата набутка...аксиален лагер да ама не.била аксиална лагер-помпа която е над 150 кинта.Цените са към днешна дата,марката е Лук.цената със всички връзки които мога да намеря ще е - 15% от това което написах.искам да попитам колегата баба яга какъв процент отстъпка е ползвал в гореспоменатите му магазини??
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Deo написа:В крайна сметка 1700лв.
Ремък, ролки, водна помпа, масло, филтри, преден десен амортесьор, комплект съединител. За труда ми взе 200лв., а частите са поръчани от Порше
Това би трябвало да означава че не е сменян маховика понеже с него цената няма как да е такава особено с части от Порше-то !
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
uBy написа:за TDI съединителя с труда излизат около 500 лева,поне на мен толкова ми излезна,а за маховика без труд - 950 лева. Поне хубавото е, че не вървят заедно. А иначе за консумативите като ремъци,ролко и т.н. не повече от 600 лв със смяната в сервиз...
реални цена за качествени части и при мен беше толкова
-
Антон Динев
- Автомобил:
- Двигател:
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DaveGahan написа:в Ауто Хит - Бургас цената на демферен маховик за мойта кола е 740 лв. , притискателен и феродов диск общо 510 лв и другата набутка...аксиален лагер да ама не.била аксиална лагер-помпа която е над 150 кинта.Цените са към днешна дата,марката е Лук.цената със всички връзки които мога да намеря ще е - 15% от това което написах.искам да попитам колегата баба яга какъв процент отстъпка е ползвал в гореспоменатите му магазини??
то вчера ли беше да ти кажа ... купих си комплекта маховик и съединител от аутохелп през един приятел - смятаха нещо но каква отстъпка ми е направил не знам . знам само че за големите си клиенти (магазини,дистрибутори) отстъпката стига до и над 30% ...
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Малко информация от мен по въпроса ,днес смених съединителя за радост по маховика нямаше никакви "поличби" така че минах по тънката лайсна а именно 230лв за комплекта и то......в Порше БГ
Но има едно НО а то е че цената е такава само ако им занесеш комплект от КОЙТО И ДА Е е модел на VW стига той да е със щампите на VW / Audi само не съм сигурен докога е валидно това предложение. А иначе за комплект маховик+съединител няма отстъпки и цената е 1700 левчета 
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”