landikar ............ почивай в мир приятелю !!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Ето какво написа Биба (едно от момичетата, возели се отзад)

SeaGirl написа:.
Лека им пръст и на двамата :bye:
Аз ще се оправя.. ще полежа 1 месец.... оказа се, че съм най-голямата късметлийка да се размина със счупен десен глезен, пукната кост на таза и наранено ляво ходило. Едното момиче все още е в команищо не се знае там. Мъжът и се съвзе. Вече е по-добре (днес даже има РД). Аз и другото момиче сме в една стая в болницата. Тя е доста по-натрошена от мен.
Незнам кой кои новини гледа, но а лично съм бясна как се преувеличават нещата.
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Вече нищо неможе да се направи.Нека да ги оставим да почиват в мир.Наистина вярвам че Лъчо е много добър щом е дал да кара на приятеля му-такива хора ги разбирам.Пиян ли си няма да караш и тва е.Нека повече не се надвиваме кой знай повече,няма смисъл,нека ги оставим на мира.А колкото до пресата,те с това си вадят парите-от чуждото нещастие.
Още веднъж RIP

Още веднъж RIP

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
така така , драги ми моралисти , някакси не сте ми приятни , кво като се търкалят бутилки уиски в колата , аз като пия един мой приятел кара (това е истина) и винаги си поркам докато ме кара и кво , тва значи че и той е пиян ли , дето не лизва алкохол буквално? айде стига сте се правили на моралисти че ми писна на шнорхела секи да е моралст в форума а на пътя садист!!!! Писна ми да плюете само , е кво вие не ви се е случило веднъж така да карате ли? не сте се напили и сте дали на приятел да кара защото е трезвен? е тва е българина братче , управляващите ви научиха само да се оплаквате , манете черните очила и погледнете реално поне веднъж!!!
Лека им пръст на момчетата и дано другите пострадали се оправят бързо !!!
пп: Понеже се нервирах , нали знаете за КАТ какво е несъобразена скорост , караш извънградско с 70 , влизаш в ебати дупката , преобръщаш се и ... карал си с несъобразена скорост , защото е имало дупка а ти си карал с 70
Лека им пръст на момчетата и дано другите пострадали се оправят бързо !!!
пп: Понеже се нервирах , нали знаете за КАТ какво е несъобразена скорост , караш извънградско с 70 , влизаш в ебати дупката , преобръщаш се и ... карал си с несъобразена скорост , защото е имало дупка а ти си карал с 70

Последна промяна от hooligans на Пон 10 мар 2008 0:52, променено общо 1 път.

и след това:

Абе ей убавци мамини...
Повечето от тук не познваХте Лъчо и другото момче а вече говорите за пиянство..... направо ме карате да се въртя от яд на пети.....
Едното девойче е имали РД и са празнували..... Митко не е пил а Лъчката е дал колата си защото е пил!!!!! И това ако не е разумна постъпка.....
ЛЪЧКАААААА,,,,,, ПИЧ ЩЕ НИ ЛИПСВАШ!!!!!
ДАНО ТАМ ОТГОРЕ ДА ИМА МНОГО СУБАРИТА И ДА КАРАШ ДО НАСИТА!!!!
НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМЕ ЩЕ ОСТАНЕШ ВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ !!!!
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”